Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surpriza mare pentru Huawei: Trump tocmai a facut anuntul

Playtech Playtech,
Surpriza mare pentru Huawei: Trump tocmai a facut anuntul

Companiile din Statele Unite ale Americii vor putea sa vanda din nou produse catre gigantul Huawei, din China, dupa interdictiile impuse in luna mai 2019. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele SUA, Donald Trump. Trump a facut anuntul mult asteptat de Huawei Presedintele SUA a clarificat comentariile facute in cadrul unei conferinte de . continuă pe Playtech

Surpriza Samsung pentru toti romanii: cum te bucuri de YouTube ca bogatii

Samsung a pregatit o surpriza insemnata pentru cei care ii folosesc telefoanele. Ai acces gratuit la versiunea pe bani a YouTube. Ce trebuie sa faci? Ti-ai dori un YouTube fara reclame? Ei.

Presedintele AEP a facut anuntul: Cand ar putea fi aplicat votul electronic si cum vor arata alegerile viitoare din diaspora

Florin Mituletu-Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente, sustine ca votul electronic ar putea fi aplicat in anul 2024, potrivit Agerpres.

Soc in MUZICA POPULARA! Stirea momentului despre BENONE SINULESCU! FUEGO a facut anuntul in LACRIMI!

Celebrul cantaret Paul Surugiu Fuego a publicat un mesaj emotionat pe Facebook in care vorbeste despre motivele pentru care merita sa iubim Romania, in ciuda decorului gri in care suntem uneori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )