Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. E ireal ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. E ireal ce se intampla acum

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. Este ireal ce se intampla acum in SUA. La ce s-a ajuns, intr-o tara in care numarul victimelor este in crestere, cititi in articolulk de mai jos. Este socant ce se intampla in SUA, tara in care pandemia escaladeaza grav. Cadrele medcale refuza vaccinarea anti-COVID-19 Tot mai . continuă pe Playtech

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 1.586 de cadre medicale au fost vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate - 13.242

586 de cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 13. 242, a informat sambata Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 27 de reactii adverse comune si minore, dintre care una raportata in ultimele 24 de ore.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 1.367 de cadre medicale au fost vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate - 11.656

367 de cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 11. 656, a informat vineri Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 26 de reactii adverse comune si minore, niciuna raportata in ultimele 24 de ore.

Alte 1.586 de cadre medicale, vaccinate in ultimele 24 de ore, numarul total ajungand la 13.242

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 a transmis, sambata, ca 1. 586 de cadre medicale, au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, numarul total ajungand la 13. O singura persoana vaccinata a prezentat o reactie adversa usoara.

Focar de coronavirus la un spital din Caransebes: Peste 100 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Un nou focar de infectie a fost depistat in cursul zilei de astazi la o unitate spitaliceascadin municipiul Caransebes. Peste 100 cadre medicale au fost testate pozitivcu noul coronavirus de tip.

Procesul de vaccinare in SUA intampina probleme. Dr. Anthony Fauci: Avem nevoie de mai multe resurse

Vaccinarea merge mai greu decat era planuit in SUA, iar doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase, spune ca este nevoie de mai multe resurse. in SUA sunt peste 20 de milioane de persoane infectate.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ANUL NOU: Reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste e tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care subliniaza ca reintoarcerea la normalitatea de dinainte de pandemia de COVID-19 este tot mai aproape, dar arata ca acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

Mesajul Presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe retelele de socializare un mesaj cu ocazia Anului Nou. Seful statului arata ca revenirea la normalitate este tot mai aproape, daca vom respecta masurile de.

VIDEO Klaus Iohannis: Privim spre noul an cu multa speranta. Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul transmis cu prilejul Anului Nou, ca reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste tuturor este tot mai aproape, dupa un an 2020 extrem de dificil.

Cortegiu funerar fara nicio masura de distantare. Politia a dat mai multe amenzi VIDEO

In spatiul public au aparut imagini de la o inmormantare, la care au participat aproximativ 100 de persoane. Politia a dat mai multe amenzi.

Avertizare ANM. Mai multe judete, sub cod galben de vant si ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis uncod galbende vant si ceata densa, valabil sambata seara, in mai multe judete din tara. Prognoza meteo. Cod galben de vant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )