Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu, declaratii alarmante despre un potential razboi. Ce sanse are Romania in fata Iranului

Playtech Playtech,
Traian Basescu, declaratii alarmante despre un potential razboi. Ce sanse are Romania in fata Iranului

Iran a emis un avertisment terifiant pentru SUA, in timp ce a ridicat steagul rosu peste Moscheea Sfanta Cupola Jamkar257;n, ca simbol al unui razboi crunt impotriva agresorului. Tensiunile dintre Iran si SUA sunt la cote maxime dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Washington intr-un atac aerian. Liderii globali au inceput sa evalueze . continuă pe Playtech

Traian Basescu despre conflictul Washington-Teheran

Traian Basescu a facut, duminica seara, la Romania TV, declaratii despre conflictul SUA-Iran si desp.

Basescu: Nu cred intr-un razboi generat de conflictul dintre SUA si Iran. in schimb, cred in lovituri punctuale care se vor de de ambele parti

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede intr-un razboi generat de conflictul dintre SUA si Iran, considerand, in schimb, ca pot avea loc lovituri punctuale de ambele parti.

Traian Basescu: Iranul va lovi intr-un aliat al SUA pentru a demonstra ca poate. Romania trebuie sa-si ia masuri atat timp cat poate fi lovita din Iran

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede in posibilitatea unui razboi generat de conflictul dintre Statele Unite si Iran, dar considera ca vor exista lovituri punctuale de ambele parti. Personal,.

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

Traian Basescu, despre alegerile locale: Eu sper sa reuseasca o alianta USR, cu PNL, chiar si cu PMP. Si maine i-as da votul lui Nicusor Dan

Fostul primar general Traian Basescu a spus, duminica seara, vorbind despre alegerile locale, ca Bucurestiul este o miza mare, iar partidul care castiga Primaria Capitalei, da impresia ca a castigat si alegerile locale, chiar daca nu este asa.

Traian Basescu: Macron e un marxist nenorocit. in loc sa consolideze relatia cu SUA, suna la Putin, un prieten al Iranului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este parere ca liderii europeni au facut o gaura in credibilitatea Uniunii Europene prin faptul ca s-au rupt de Statele Unite in chestiunea iraniana. Asta.

Traian Basescu indeamna Europa sa se alinieze pozitiei SUA: Iranul nu este un partener al UE, este un dusman de nereconciliat cu el si trebuie tratat ca atare

Iranul nu este un partener al Uniunii Europene, este un dusman de nereconciliat cu el si trebuie tratat ca atare, a subliniat Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si unul dintre cei mai experimentati.

Traian Basescu: in momentul de fata a devenit mai actual ca oricand scutul antiracheta de la Deveselu

In contextul tensiunilor din Orientul Mijlociu, scutul antiracheta de la Deveselu se dovedeste un element important de securitate in regiune, spune Traian Basescu. Fostul sef al statului a afirmat, sambata, la Digi 24, ca scutul ar putea fi folosit daca Iranul va ataca un aliat al Statelor Unite.

Traian Basescu sustine introducerea sistemelor digitale de supraveghere a activitatilor comerciale si de plata a TVA

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca in Romania se fraudeaza anual 6 miliarde de euro prin neplata TVA, bani care, daca ar fi colectati, ar acoperi integral deficitul bugetului pe anul 2020. El propune ca solutie introducerea sistemelor digitale de supraveghere a activitatilor comerciale si de plata a TVA, operatiune care, nu poate costa mai mult de 1 miliard Euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )