Libnet.ro
UNICEF

14:30

Trucul prin care Huawei incearca sa fenteze interdictia impusa de SUA

Playtech Playtech,
Trucul prin care Huawei incearca sa fenteze interdictia impusa de SUA

Huawei a lansat modelul P30 Pro anul acesta, iar de data aceasta vine cu niste anunturi interesante despre un nou design. in cadrul IFA 2019, compania a anuntat ca telefonul vine acum si in. continuă pe Playtech

Monica Anghel va scrie o carte despre schimbarile prin care a trecut. Le va da fanilor ponturi de slabit

Monica Anghel s-a transformat in ultimii ani, iar despre schimbarile prin care a trecut va scrie mai multe in cartea sa. Cu 30 de kilogram in minus acum, cantareata le va da ponturi de slabit fanilor. Monica Anghel va scrie o carte despre schimbarile prin care a trecut Monica Anghel, in varsta de 48 de .

Femeia de serviciu de la Vocea Romaniei. Drama prin care a trecut Iuliana Preda. Pe cine a ales

Printre momentele de veselie de la Vocea Romaniei, in care muzica se scurge prin platou, se mai strecoara si unele dramatice. Dupa ce a cantat Lost on you -LP, Iuliana Preda si-a spus povestea, cu ochii in lacrimi, in umbra zambetului afisat la inceput. Femeia de serviciu de la Vocea Romaniei Piesa s-a terminat, iar .

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Centrul Medical Unirea preia Materna Care

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a autorizat tranzactia prin care Centrul Medical Unirea preia compania Materna Care si, implicit, companiile Materna Invest si Premiere Care.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Eximbank preia Banca Romaneasca

Consiliul Concurentei a anuntat, marti, ca analizeaza operatiunea prin care Banca de Export Import a Romaniei EximBank), controlata de stat, va prelua Banca Romaneasca, prin achizitionarea a 99,28% din capitalul social al acesteia, informeaza News. ro.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Eximbank preia Banca Romaneasca

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Banca de Export Import a Romaniei EximBank) S. va prelua Banca Romaneasca S. , prin achizitionarea a 99,28% din capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat de presa citat de Mediafax. in conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. 211996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce trebuie supusa controlului Consiliului Concurentei.

Acuzatiile grave pe care Huawei le aduce Statelor Unite

Razboiul comercial dintre Statele Unite si China nu s-a incheiat, iar Huawei aduce acum acuzatiii destul de grave la adresa statului american. Compania chineza a emis un comunicat de presa in.

SENAT: Ordonanta prin care presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot direct, adoptata tacit

Senatul a adoptat tacit, miercuri, in plen, OUG 402019 care prevede ca presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat.

Ordonanta prin care presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot direct, adoptata tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, miercuri, in plen, OUG 402019 care prevede ca presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, scrie Agerpres.

Guvernul deschide in preajma alegerilor prezidentiale programele prin care ofera din buget ajutoare nerambursabile de pana la 100.000 Euro fiecare

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea obtine noi fonduri nerambursabile de aproape 100. 000 de euro prin programul Microindustrializare 2019 sau circa 50. 000 de euro prin programul Comert-Servicii 2019, un oficial al statului anuntand joi perioada aproximativa in care se vor deschide aplicatiile online pentru cele doua programe de finantare nerambursabila de la stat. in plus, din 2020 se va lansa si un alt program de finantare - Scale-Up pentru accelerarea firmelor care au ceva experienta.

BT lanseaza un serviciu prin care antreprenorii pot deschide si alimenta 100% online contul de capital social

Banca Transilvania BT) a anuntat, marti, ca extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea optiunii de deschidere si administrare 100% online a contului de capital social.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )