Libnet.ro
UNICEF

13:00

Veste trista pentru fanii Fast and Furious. Anuntul oficial venit din SUA

Playtech Playtech,
Veste trista pentru fanii Fast and Furious. Anuntul oficial venit din SUA

Dupa aproape doua decenii de la prima parte a celei mai de succes serii din istoria Universal Studios, fanii Fast and Furious au primit o veste rea. Anuntul despre franciza a fost facut in urma cu putin timp. Anunt important pentru fanii filmului Fast and Furious Seria Fast and Furious se va incheia odata cu . continuă pe Playtech

Final de drum pentru Fast and Furious. Cand se va incheia seria de filme de actiune

Franciza Fast and Furious, cu Vin Diesel in rol principal, se va incheia odata cu al 11-lea film, ultimele doua lungmetraje din serie urmand sa fie regizate de Justin Lin, informeaza Variety.

Veste proasta pentru 7 milioane de pensionari. Ce se intampla cu marirea pensiilor

Dezbaterile aprinse pe marginea pensiilor si a procentului de 40% sunt din ce in ce mai aprige. Dupa ce, in Parlament, s-a votat contra recomandarilor, marirea cu 40%, specialistii vin si trag, inca odata semnalul de alarma. Semnale de alarma trase de specialisti Parlamentul Romaniei a votat pe 22 septembrie, un proiect de lege care .

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

Prefectul Capitalei, veste cumplita pentru persoanele infectate cu COVID-19: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI. Unde vor fi dusi pacientii

Odata cu explozia cazurilor de COVID-19, vestile rele se tin lant. Dupa ce premierul Romaniei a anuntat introducerea unor noi restrictii in Capitala, o alta veste dramatica vine din partea prefectului, Gheorghe Cojanu, care declara ca nu mai exista paturi libere la ATI, in Capitala. De aceea, incepand de astazi, unul dintre spitalele din Bucuresti .

Vesti bune pentru 7 milioane de pensionari! Anuntul despre Pilonul 2 de pensii a fost facut

E o veste buna pentru nu mai putin de 7 milioane de romani. Astfel, cei care contribuie la fondurile de pensii private se bucura pentru moment de scaderi minime de fonduri la pilonul 2 de pensii, in pofida crizei provocate de pandemia de coronavirus. Vesti bune pentru 7 milioane de pensionari! De precizat este ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )