Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la chimie. Vezi PDF

Playtech Playtech,
Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la chimie. Vezi PDF

Albsolventii clasei a 12-a dau astazi ultima proba a bacalaureatului 2019, cea la alegere a profilului. Elevii au avut de ales din 11 materii, printre care si chimia. Subiectele la aceasta materie au fost elaborate de catre Centrul National de Evaluare si Examinare si se stabilesc, desigur, tinandu-se cont de cateva criterii. Bacalaureat 2019 subiecte . continuă pe Playtech

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la matematica. Vezi PDF

Absolventii clasei a XII-a sustin azi, 3 iulie, a doua proba scrisa din cadrul Bacalaureatului. Iata ce subiect a picat la Matematica! Vezi PDF Bacalaureat 2019. Subiecte la matematica PDF Absolventii ciclului liceal au avut azi mari emotii pentru proba la Matematica. Acestia se afla pentru prima oara in fata unui examen atat de important.

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la geografie. Vezi PDF

Prima sesiune de bacalaureat 2019 se incheie in data de 4 iulie, cu proba la alegere a profilului. Elevii au avut de ales intre 11 materii, iar pentru cei care au ales geografie, mai jos sunt detalii despre subiectul cu pricina. Bacalaureat 2019 subiecte geografie Absolventii clasei a 12-a a sustinut astazi ultima proba a .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la Fizica. Vezi PDF

Bacalaureat 2019. Afla ce subiecte au picat la Fizica, in ultima zi de BAC, cand elevii au sustinut proba scrisa a profilului la alegere din cele zece discipline: Biologie, Chimie, Fizica, Economie, Filosofie, Geografie, Informatica, Logica si argumentare, Sociologie si Psihologie. in acest articol, ne vom concentra pe cele de la Fizica. Joi, 4 iulie, .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la Informatica. Vezi PDF

Bacalaureat 2019. Afla ce subiecte au picat la Informatica, in cadrul ultimei probe scrise la BAC. La cele doua profiluri la care se da acest examen, elevii trebuie sa invete pentru doua tipuri diferite de subiecte, insa doar unul poate sa le pice, desigur. Bacalaureat 2019: ce subiecte au picat la Informatica Joi, 4 iulie, .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la Economie. Vezi PDF

Bacalaureat 2019. Afla ce subiecte au picat la Economie, una dintre cele mai importante discipline din categoria socio-umane, dar careia, nici cadrele didactice, nici elevii nu-i acorda atentia cuvenita. Este una dintre disciplinele pe care absolventii clasei a XII-a o pot alege pentru a sustine ultima proba a examenului de BAC. Bacalaureat 2019: Ce subiecte .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la Istorie. Vezi PDF

Bacalaureat 2019: Vezi ce subiecte au picat la Istorie, in a doua sau a treia dupa caz) zi in care absolventii claselor a XII-a sustin proba obligatorie a profilului la BAC. Subiectele la Istorie sunt unele dintre cele mai dificile si, de multe ori, dau aproape la fel de multe batai de cap elevilor de .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la Limba si literatura romana. Vezi PDF

Bacalaureat 2019. Afla ce subiecte au picat la Limba si literatura romana, prima proba scrisa la examenul maturitatii. Absolventii de liceu au sustinut in prima zi a lunii iulie una dintre probele care dau cele mai multe emotii elevilor. Bacalaureat 2019: Ce subiecte au picat la Limba romana Abolventii claselor a XII-a sustinut luni, 1 .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au cazut la Limba si literatura materna. Vezi PDF

Bacalaureat 2019. Marti, 2 iulie, elevii care fac parte din anumite minoritati nationale, sustin proba scrisa la Limba si literatura materna. Subiectele vor fi afisate si pe Edu. ro in cursul acestei zile. in momentul in care vor aparea cele oficiale, le vom publica si aici, in acest articol, ca sa fii la curent cu ce .

BAC 2019. Subiecte limba romana la bacalaureat 2019, uman si real. Elevii nu se asteptau la varianta asta! Ce a picat la BAC 2019

Subiecte limba romana la bacalaureat 2019, uman si real. Prima proba scrisa din cadrul examenului de bacalaureat, la Limba si literatura romana, este sustinuta luni, potrivit calendarului.

Bacalaureat 2019. Modele PDF de subiecte pentru examenul la Matematica

Bacalaureat 2019. Absolventii de liceu sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Matematica. Subiectele sunt diferite in functie de profilul pe care l-a urmat fiecare elev, Matematica Informatica, Tehnologic, Stiintele Naturii si Pedagogic. Tot astazi se da si proba scrisa la Istorie. Modele PDF de subiecte pentru examenul la Matematica la Bacalaureat 2019 Absolventii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )