Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bacalaureat 2019 toamna. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la evaluarea competentelor digitale

Playtech Playtech,
Bacalaureat 2019 toamna. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la evaluarea competentelor digitale

Absolventii de liceu au sustinut astazi, vineri, 30 august 2019 proba de evaluare a competentelor digitale proba D) din cadrul examenului de Bacalaureat, potrivit calendarului emis de Ministerul Educatiei Nationale. Proba dureaza 90 de minute si se va desfasura in laboratoarele de informatica ale liceelor. Cum trebuiau rezolvate subiectele. Cum se rezolvau subiectele la evaluarea . continuă pe Playtech

Bacalaureat 2019 toamna. Ce subiecte au picat la evaluarea competentelor digitale

Absolentii claselor a XII-a sustin, astazi, vineri, 30 august 2019 si luni 2 septembrie 2019, proba de competente digitale. Proba se desfasoara in laboratoarele de informatica ale liceelor si dureaza 90 de minute. Proba D, pentru evaluarea competentelor digitale, are statutul de proba obligatorie in cadrul examenului de Bacalaureat, pentru candidatii de la toate filierele, .

BAC 2019, toamna. Cum trebuie sa rezolvi, de fapt, subiectele la proba orala de limba romana.

Sesiunea de toamna a Bacalaureatului a luat final. Ultima proba din cadrul examenului maturitatii a luat sfarsit ieri, 26 august, cu proba obligatorie a profilului. Pana la notele si rezolvarea acestuia oficiala, iata cum se rezolva, de fapt, subiectul de la limba si literatura romana! BAC 2019 toamna. Rezolvarea subiectului la Romana A doua sesiune .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la proba orala a Limbii materne

Elevii care fac parte din minoritatile nationale sustin astazi, joi, 29 august 2019, proba B a examenului oral la Bacalaureat la limba materna: croata, germana, maghiara, sarba, slovaca, turca sau ucraineana. Subiecte proba orala Limba materna Bacalaureat toamna 2019 Prima proba orala a examenului de Bacalaureat 2019 a inceput, marti 27 august 2019, cu proba .

BAC 2019 toamna. Astazi au loc probele orale la Limba romana. Ce subiecte le-au picat elevilor

Sesiunea de Bacalaureat toamna 2019 continua astazi 27 august cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana proba A). Anul acesta, probele de competente de la BAC 2019 nu s-au mai dat in iarna, in timpul anului scolar, cum a fost in anul precedent, ci sa revenit la sistemul vechi.

BACALAUREAT, SESIUNEA A DOUA: Marti si miercuri - evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat continua marti si miercuri cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )