Libnet.ro
UNICEF

11:31

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

Playtech Playtech,
Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele.

Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Autoritatile italiene din domeniul concurentei au deschis o ancheta pentru modul in care diverse produse precum mastile faciale si gelul dezinfectant s-au vandut pe Amazon si eBay. in Italia au fost numeroase cazuri in care aceste produse au fost puse in vanzare la preturi uriase, cum ar fi 300 de euro pentru un litru de gel antibacterian. in Italia, numarul mortilor din cauza epidemiei a depasit 1.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Ryanair ar putea tine toate avioanele la sol din cauza pandemiei. De cand s-ar aplica masura

Compania aeriana Ryanair nu exclude posibilitatea de a tine toate avioanele la sol in perioada urmatoare, din cauza numeroaselor restrictii de calatorie impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Ordin de protectie provizoriu, emis pe numele unei femei care si-a batut sora

Politistii ialomiteni au emis duminica, 15 martie, un ordin de protectie provizoriu pe numele unei femeie de 32 de ani, din orasul Fierbinti Targ, care si-a lovit sora.

Coronavirus in Romania. Spitalul de Urgenta Bistrita, pazit cu armele din cauza familiilor care incearca sa intre la pacientii aflati in carantina

Autoritatile au decis ca Spitalul de Urgenta din Bistrita sa fie pazit de angajatii unei societati care au permis de port arma si pot astfel tine sub control numarul mare de apartinatori care forteaza intrarea in unitatea medicala aflata in carantina, relateaza Mediafax.

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol pentru funeralii in cazul in care ar fi decese din cauza COVID-19

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol privind funeraliile speciale care se fac in cazul in care ar fi inregistrate decese din cauza COVID-19. in Romania nu a fost inregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus, dar autoritatile au pregatit.

Engie, ENEL si CEZ si-au suspendat activitatea centrelor de relatii cu clientii din cauza COVID-19

ENGIE Romania si Distrigaz Sud Retele au luat decizia duminica de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor. Zilele trecute, au luat o astfel de decizie si companiile ENEL Romania si CEZ Vanzare si Distributie Oltenia. Vezi cum poate fi luata legatura cu aceste companii.

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

UPDATE Primul roman decedat din cauza coronavirusului, in Italia: O femeie din Borsa, in varsta de 70 de ani, cu alte afectiuni medicale

UPDATE Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din Borsa, judetul Maramures, care se afla in nordul Italiei. ---Stirea initiala--- Autoritatile confirma primul deces al unui roman.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )