Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un barbat, suspect de COVID-19, a fost gasit spanzurat la Spitalul Judetean Botosani

Playtech Playtech,
Un barbat, suspect de COVID-19, a fost gasit spanzurat la Spitalul Judetean Botosani

Momente greu de suportat pentru medicii de la Spitalul Judetean Botosani. Acestia au gasit ieri un barbat, suspect de COVID-19, spanzurat in baia salonului in care era internat. Potrivit ultimelor informatii, barbatul trecea printr-o situatie mai grea. Barbatul se afla in vizita la parintii sai Barbatul, in varsta de 54 de ani, era din Suceava, . continuă pe Playtech

Un barbat suspect de COVID-19 s-a sinucis. A fost gasit spanzurat de calorifer

Un barbat suspect de coronavirus s-a sinucis la Spitalul Judetean Botosani. Acesta a fost gasit de asistente spanzurat in baia unui salon.

Suspect de COVID-19, gasit spanzurat in Spitalul Judetean Botosani

Un barbat suspect de COVID-19 s-a spanzurat in Spitalul Judetean de Urgenta din Botosani. Barbatul, in varsta de 54 de ani, din judetul Suceava, era mutat la parintii lui din Botosani.

Suspect de infectare cu coronavirus, disparut din Spitalul Judetean Buzau

Un barbat suspect de COVID-19 a parasit Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, unde se afla internat. in cauza a fost deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Spitalul Judetean de Urgenta Deva, tot mai aglomerat. Au fost adusi inca 25 de pacienti cu coronavirus

Inca 25 de pacienti diagnosticati cu coronavirus au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, in cursul zilei de marti.

Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Cinci cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost bagate in izolare dupa ce au inceput sa manifeste simptome de infectie respiratorie acuta.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

Cum s-au inghesuit cadrele medicale de la Spitalul Judetean Targoviste sa se inchine la moastele unui sfant purtat pe strazi

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Targoviste ar putea raspunde in fata legii pentru ca nu au respectat regulile de distantare sociala, dupa ce marti, 14 aprilie, s-au adunat in fata unitatii sanitare pentru a se inchina la moastele Sfantului Nifon.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu.

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Cati pacienti cu Covid sunt tratati la Spitalul Judetean Deva

Numarul pacientilor cu coronavirus, internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, a crescut simtitor, dupa iesirea din carantina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )