Libnet.ro
UNICEF

15:30

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Playtech Playtech,
Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din . continuă pe Playtech

Catalin Morosanu, acuze dure la adresa medicilor din Suceava, cel mai afectat loc de coronavirus din Romania

Pugilistul roman Catalin Morosanu a adus o serie de critici la adresa sistemului medical din Suceava, unul dintre locurile greu incercate de coronavirus.

Catalin Morosanu vrea sa-l ajute pe tanarul venit cu calul la maternitate. Sergiu ne-a dat o lectie de iubire pe care niciun virus nu o poate invinge

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu l-a vizitat, sambata, pe tanarul care a venit cu calul la maternitatea din Iasi pentru a-si vedea sotia si fetita abia nascuta. Morosanu spune ca se va implica pentru a-l ajuta pe tanar sa aiba parte de o casa adevarata.

Catalin Morosanu, despre tanarul calaret de la Iasi: Traieste intr-o comunitate foarte saraca, iar presiunea asupra lui este enorma

Catalin Morosanu l-a vizitat duminica pe Sergiu Ciobotariu, tanarul devenit cunoscut pe retelele de socializare dupa ce a fost oprit de un echipaj de politie in timp ce se deplasa calare, catre maternitatea.

181 de cadre medicale din Suceava sunt infectate cu COVID-19

181 de cadre medicale din Suceava infectate cu noul coronavirus au fost raportate, luni, Institutulu.

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

Barna cere testarea in masa a populatiei din Suceava

Presedintele USR, Dan Barna vrea testarea in masa a populatiei din Suceava. Acesta a declarat vineri ca Suceava reprezinta focarul principal de coronavirus din Romania si cere izolarea judetului si intreruperea tuturor activitatilor neesentiale pentru doua saptamani.

Cristina Siscanu, de nerecunoscut! Medicii din spitale nu au asa ceva, dar ea s-a camauflat total

Noua concurenta care intregeste podiumul celebritatilor inscrise la Bravo, ai stil! Celebrities, Cristina Siscanu, nu se pricepe doar la asortarea pieselor vestimentare. Dupa sapte zile de autoizolare alaturi de familie, vedeta a iesit la cumoparaturi camuflata intr-un costum ce le lipseste pana si medicilor din linia intai in lupta impotriva noului coronavirus. Cristina Siscanu, greu .

Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )