Libnet.ro
UNICEF

06:45

Decizie de ultima ora! Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Medicii implora ajutor

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora! Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Medicii implora ajutor

Veste soc pentru sistemul medical! in cursul serii de ieri, 1 aprilie, noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Pana in acest moment, 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Cine sunt doctorii care . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat la o saptamana dupa numirea in functie. Ministrul Sanatatii merge la Suceava (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Florin Filip, si directorul medical, Doina Ganea Motan, au demisionat miercuri seara de la conducerea unitatii medicale. Plecarea lor vine la o saptamana dupa ce au fost.

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava - mangerul Florin Filip si directorul medical Doina Ganea Motan - a demisionat miercuri seara, scrie Monitorul de Suceava. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID.

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Florin Filip, si directorul medical Doina Ganea Motan au demisionat, miercuri, in conditiile in care 200 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, potrivit Monitorului de Suceava.

Orban: Managementul Spitalului Judetean Suceava, asigurat de o echipa de medici militari cu experienta

Managementul Spitalului Judetean Suceava va fi asigurat de o echipa de medici militari cu experienta, a declarat premierul Ludovic Orban la inceautul sedintei de Guvern.

Cine este medicul militar care a preluat conducerea Spitalului Judetean Suceava dupa demisia echipei numite de minister

Criza se prelungeste la Spitalul Judetean de Urgente Sf. Ioan cel Nou Suceava. Miercuri seara, managerul interimar Florin Filip si directorul medical Doina Ganea Motan si-au auntat demisiile la doar o saptamana de la numire. Demisiile au fost transmise Consiliului Judetean Suceava, in subordinea caruia se afla spitalul.

Dubla tragedie din familia unei directoare a Spitalului Judetean Suceava: sotul si socrul, rapusi de coronavirus

Directoarea de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean Suceava, Doina Chirap, trece printr-o experienta ingrozitoare. Ea s-a infectat cu COVID 19 si se afla internata in unitatea medicala. Sotul acesteia a decedat, rapus de noul coronavirus. Din pacate, s-a stins, din aceeasi cauza, si tatal barbatului.

Directorul Spitalului Judetean Suceava a facut operatii desi avea simptome de coronavirus

Politia cerceteaza modul in care directorul medical de la Spitalul Judetean din Suceava, inchis din cauza zecilor de infectari cu coronavirus, a operat un pacient desi era simptomatic si tocmai facuse testul COVID-19.

Directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava si-a dat demisia dupa numai sase zile

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava, numit in urma cu sase zile in locul lui Vasile Rimbu, si-a dat demisia. impreuna cu managerul interimar si-au mai inaintat demisiile directorul medical si o asistenta-sefa.

Directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava si-a dat demisia dupa o saptamana

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava, numit in urma cu o saptamana in locul lui Vasile Rimbu, si-a dat demisia. impreuna cu managerul interimar si-au mai inaintat demisiile directorul medical si o asistenta-sefa.

Sorin Hancu, Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava despre militarizarea Spitalului Judetean: Am incredere ca vor lua masurile necesare (VIDEO)

Dupa demisii succesive la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, joi doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat functia de manager. Totodata, ministrul Sanatatii a precizat ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )