Libnet.ro
UNICEF

15:15

O fetita din Suceava a ajuns in coma la spital, dupa ce a mancat alune. in ce stare se afla acum

Playtech Playtech,
O fetita din Suceava a ajuns in coma la spital, dupa ce a mancat alune. in ce stare se afla acum

Duminica tragica pentru o familie din Suceava. Mezina familiei, in varsta de un an si sase luni, a mancat alune dupa ce le-a vazut pe surorile mai mari ca faceau acelasi lucru. Imediat, fetita a inceput sa tuseasca. Imediat, tatal fetitei a interveni si i-a scos alunele din gura. Pronosticul medicilor Ambulanta a preluat fetita . continuă pe Playtech

O fetita de 1 an si jumatate din Suceava, in stare grava la spital dupa ce a mancat alune. Copila a fost operata de urgenta

O fetita de 1 an si jumatate din Suceava a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a inecat cualune. Copila a fost operata, dar pronosticul medicilor este rezervat.

Tanara ajunsa in coma la spital dupa un accident grav provocat de un politist. Fratele fetei s-a spanzurat in urma cu un an sub podul de la Maracineni

Nici nu au apucat sa-si revina dupa pierderea fiului, un tanar gasit spanzurat sub podul de la Maracineni, ca familia Blidaru, din satul buzoian Plaiul Nucului, trece printr-o alta drama. Fiica lor, Ana Maria 19 ani), este in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce a fost ranita intr-un accident provocat de un politist de la Serviciul Rutier.

Scandal cu impuscaturi la o scoala din Suceava, dupa ce un elev s-a lovit la doua degete

Scandal-monstru la o scoala din Suceava. Politia a tras un foc de avertimsent pentru a linisti spiritele, dupa ce tatal unui elev a devenit agresiv, atunci cand fiul sau a suferit un accident.

Copil de patru ani din Suceava, taiat cu drujba pe fata de fratele sau

Un copil in varsta de patru ani din orasul Vicovu de Sus, Suceava, a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost taiat cu drujba pe fata chiar de fratele sau.

Constanta: Un barbat a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiat in spate de mai multe ori

Un barbat de aproximativ 26 de ani a ajuns la spital, luni seara, dupa ce a fost injunghiat in spate de mai multe ori, de o persoana ramasa deocamdata neidentificata. Politistii fac cercetari pentru gasirea autorului agresiunii.

NASA dezvaluie cum arata acum China din spatiu. Fotografii spectaculoase facute dupa izbucnirea epidemiei de coronavirus

Agentia spatiala americana NASA a publicat imagini prin satelit care indica o scadere dramatica a nivelului de poluare in China, ceea ce este cel putin partial din cauza incetinirii economice determinate de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )