Libnet.ro
UNICEF

17:30

Judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari. Vezi harta

Playtech Playtech,
Judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari. Vezi harta

Cele mai multe cazuri de infectii cu coronavirus au fost raportate in Suceava si Bucuresti. Printre judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari se afla judete precum Olt, Buzau sau Gorj, potrivit ultimelor date oficiale puse la dispozitie de autoritati. Pana in prezent, au fost raportate la nivel national un numar de . continuă pe Playtech

Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia pe care ar trebuie sa incepi sa le apreciezi mai mult

Mamaia este statiunea fabuloasa, plina de turisti si pentru a avea acces la plajele acesteia trebuie facute rezervari din timp. Cele mai elegante 3 plaje din acest sezon sunt locuri cu clientela omogena, muzica atent aleasa, servire impecabila si decor superb. Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia care trebuie apreciate mai mult Cea .

inca doua imbolnaviri de COVID-19 la Braila. Unul dintre pacienti este minor. Numarul de cazuri a ajuns la 19

Zece dintre persoanele confirmate cu Covid-19 in judet au fost declarate vindecate. Braila se afla printre judetele cu cele mai putine cazuri de imbolnavire inregistrate. Spre comparatie, in Galati, judetul vecin, sunt de 14 ori mai multi pacienti confirmati.

Coronavirus in Romania: 8.936 de cazuri de imbolnavire, 2.017 pacienti vindecati Judetele cu cele mai multe cazuri de infectie

In Romania au fost confirmate pana acum 8. 936 de cazuri de imbolnavire cu coronavirus dupa raportarea a inca 190 de noi infectii in ultimele 24 de ore. Primul caz de COVID-19 a fost a fost anuntat in tara noastra in 26 februarie. De la izbucnirea epidemiei in Romania, s-au vindecat 2. 017 pacienti. Numarul de decese a ajuns la 478. ------------------------------21:18 Alte noua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni seara in Romania, bilantul ajungand la 478. 16:17 Numarul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 469, alte noua decese fiind raportate 14. 11 Alte noua decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul ajunge la 46013. 19 Amenzi de aproape 12 milioane de lei date romanilor care au incalcat restrictiile de circulatie in prima zi de Paste13. 15: Judetele cu cele mai multe cazuri de imbolnavire cu coronavirus .

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Studiu: Doar jumatate din personalul medical din Romania spune ca a fost instruit sa trateze pacienti infectati cu coronavirus

19% dintre angajatii din sistemul sanitar din Romania spun ca ar trata pacienti infectati cu coronavirus, asumandu-si riscurile, chiar daca nu ar avea echipamentele individuale de protectie necesare, in timp ce 61% spun ca nu ar face acest lucru, arata un studiu realizat de Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din domeniu. Lipsa echipamentelor de protectie, lipsa transparentei privind stocurile de echipamente din spitale si lipsa instructajului personalului medical care intra in contact cu suspecti sau pacienti infectati raman marile probleme.

Cele mai frumoase fotografii ale anului iti perioada asta mai usor de suportat

In cadrul Sony World Photography Awards 2020 s-au ales si de aceasta data cele mai frumoase fotografii ale anului care a trecut. Aceasta este una dintre cele mai importante competitii de.

Acestea sunt cele mai bune site-uri cu retete. De la drobul de miel al lui Chef Adi Hadean la specialitatile de Paste de la Jamila

Internetul este plin de site-uri de gatit detinute de bucatari recunoscuti sau mai putini cunoscuti, dar celebri in online. Astfel, internautii isi pot alege varianta de reteta de drob de miel care le place mai mult, indiferent ca este vorba despre chef Adi Hadean sau de Jamila. Acestea sunt cele mai bune site-uri cu retete.

Cele mai frumoase 15 urari si mesaje, SMS-uri de Paste. Felicitari virtuale deosebite

Cu ocazia sarbatorilor pascale, romanii trimit foarte multe mesaje prin SMS, email, dar si pe retelele de socializare Whatsapp, Facebook Messenger), pentru ca aceasta modalitate de a trimite mesaje pe telefonul mobil si pe internet este mai comoda si mai ieftina. Cele mai frumoase 15 urari, mesaje, SMS- uri si felicitari virtuale deosebite de .

Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase urari pentru aceasta zi sfanta

Multi romani nu pot fi alaturi de persoanele dragi de invierea Domnului, din cauza epidemiei de coronavirus, astfel ca cea mai la indemana metoda sa le aratam ca nu i-am uitat si ca ne gandim la ei este sa le trimitem cate un mesaj de Paste Fericit. Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )