Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ordonanta militara numarul 6 cui i se adreseaza si ce restrictii prevede. Suceava, in carantina totala

Playtech Playtech,
Ordonanta militara numarul 6 cui i se adreseaza si ce restrictii prevede. Suceava, in carantina totala

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul MAI, Marcel vela a prezentat Ordonanta militara numarul 6, care prevede masuri speciale in ceea ce priveste carantinarea municipiului Suceava si a localitatilor limitrofe. Totodata, in preleabil, Bogdan Despescu a prezentat Ordonanta numarul 5, care a prelungit practic suspendarea mai multoer zboruri spre si dinspre Spania . continuă pe Playtech

DOCUMENT Ordonanta militara nr 4

Ministerul de Interne a emis duminica seara ordonanta militara numarul 4, care inaspreste pedepsele pentru nerespectarea izolarii sau carantinei si plafoneaza preturile la utilitati.

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

Edilii de sector din Bucuresti, pusi in dificultate de Ordonanta militara nr.4: Marile provocari ale dotarii blocurilor cu dezinfectante

Ordonanta militara numarul 4 care obliga primariile ca incepand cu data de 31 martie sa puna la toate intrarile blocurilor de locuinte dispozitive cu solutii dezinfectante ii pune in dificultate pe edilii sectoarelor din Capitala. Implementarea masurii costa 2,5 milioane de euro.

Peste 34.400 de romani au incalcat restrictiile de circulatie impuse prin ultima ordonanta militara Amenzile depasesc 46 de milioane de lei

Peste 33. 400 de romani au incalcat restrictiile de circulatie impuse prin ordonanta militara 3, intrata in vigoare din 25 martie, iar politistii si jandarmii au dat amenzi a caror valoare depaseste 46 de milioane de lei.

Ordonanta militara nr. 4: Se monteaza dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile blocului

Ordonanta militara nr 4 prevede ca, pentru a proteja cetatenii care locuiesc in blocuri in zone aglomerate, autorisatile locale impreuna cu cele sanitare vot monta dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile blocului si vor efectua periodic activitati de dezinfectie in scari, lifturi, spatii comune. Masura se aplica incepand cu data de 31 martie 2020.

Autoritatile pregatesc o noua Ordonanta militara. Ce masuri ar putea fi impuse

Antena 3 a prezentat primele detalii despre ce ar putea prevede noua Ordonanta Militara pe care o pregatesc autoritatile.

Ordonanta militara 6, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta militara 6 care instituie carantina totala in orasul Suceava si opt comune limitrofe a fost publicata in Monitorul Oficial.

Este prevazut in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc. Administratorii risca amenzi uriase

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat duminica masurile dispuse in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa asigure administratia publica locala la toate intrarile in blocuri, de marti, 31 martie? Administratorii risca amenzi uriase. Ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc Ministrul Vela a transmis duminica masurile dispuse in ordonanta militara nr.

Ce nu mai ai voie sa faci incepand de acum. Ordonanta militara nr. 4, aprobata. Toate interdictiile noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza o noua ordonanta militara, a patra. Pana acum, au fost date trei ordonante militare, care au ingradit libertatile de miscare ale romanilor. UPDATE: Marcel Vela: Sunt cele mai dure masuri din Romania din ultimii zeci de ani. Va asiguram ca masurile se pot ridica atunci cand se .

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa Ordonanta militara. Cum ramane cu procedurile proaste?

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a comentat duminica seara pe o retea sociala cu privire la masurile dispuse in Ordonanta Militara, potrivit carora medicii nu pot refuza pacientii la internare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )