Libnet.ro
UNICEF

10:00

De Paste, fii inger pazitor pentru o tanara mamica din Suceava! Ajut-o pe Alexandra Tudose sa lupte cu cancerul!

Playtech Playtech,
De Paste, fii inger pazitor pentru o tanara mamica din Suceava! Ajut-o pe Alexandra Tudose sa lupte cu cancerul!

Alexandra Tudose, o mama tanara care sufera de o boala cumplita, are nevoie de un tratament costisitor pentru a ramane in viata sa isi poata creste baietelul. Sa o ajutam deci sa traiasca! De Paste, fii inger pazitor pentru o mamica bolnava Alexandra Tudose, o mamica de 32 de ani din Suceava, trece prin momente . continuă pe Playtech

Se tureaza motoarele pentru prima cursa din Campionatul National Digital de Circuit Betano

Vineri s-au incheiat precalificarile pentru prima etapa din Campionatul National Digital de Circuit Betano CDNC Betano), organizata sub egida Federatiei Romana de Automobilism Sportiv.

Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul vor primi cate o prima de pana 1. 500 de euro, precum si o suma mai mare decat de obicei pentru orele suplimentare, promite premierul francez Edouard Philippe, scrie Aerpres, citand Reuters si Le Figaro.

ADJUNCT NOU LA DNA Bonusul lui Gavra pentru destructurarea retelei din cadrul PSD Arad

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, ieri,delegarea in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie a magistratului Codrin Gavra, incepand cu data de 01. 2020, pana la ocuparea functiei in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Altex Romania doneaza aparatura si echipamente de 162.000 de euro pentru personalul medical din prima linie si politisti

Altex Romania doneaza echipamente de protectie si aparatura de Terapie Intensiva catre mai multe spitale din Romania, precum Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou din Suceava, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr.

Compania de Investitii anunta inceperea lucrarilor pentru reabilitarea Cazinoului din Constanta

Compania Nationala de Investitii a anuntat, luni, inceperea lucrarilor pentru reabilitarea si restau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )