Libnet.ro
UNICEF

10:00

Reactia lui CTP despre situatia grava din Tandarei. Risc sa am probleme din nou cu CNCD!

Playtech Playtech,
Reactia lui CTP despre situatia grava din Tandarei. Risc sa am probleme din nou cu CNCD!

In orasul Tandarei, in acest moment se intrevede o noua criza pandemica, poate mai grea decat la Suceava. Se vorbeste de peste 800 de oameni care nu au respectat procedurile de izolare si carantinare, iar riscul de infectie in masa cu coronavirus este cat se poate de real. Reactia lui CTP despre situatia grava din . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Gabriel Oprea, despre situatia actuala din Romania: Autoritatile nu au voie sa spuna niciodata nu mai pot

Fostul Ministru de Interne si al Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a vorbit despre masurile impuse de autoritati in Romania, pe fondul epidemiei de coronavirus, dar si despre primul oras carantinat din.

Primarul din Tandarei: incercam sa tinem situatia sub control, dar avem nevoie de ajutor!

Nicoleta Toma, primarul din Tandarei, a facut marturisiri despre situatia in care se afla orasul in lupta cu coronavirus. Toma cere ajutorul autoritatilor.

Fostul ministru al Sanatatii, despre situatia dramatica de la Suceava: Personalul medical este speriat. Nu trebuie sa ii amenintam!

Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre situatia dramatica de la Suceava, unde sute de medici si pacienti sunt infectati cu Covid-19.

Sofia Vicoveanca, reactie dupa ce s-a zvonit ca e in stare grava din cauza coronavirus: Sa stie o lume intreaga ca inca sunt multe jigodii printre noi!

Sofia Vicoveanca a avut o prima reactie dupa ce s-a vehiculat ca ar fi in stare grava din cauza coronavirusului. Artista locuieste la Suceava, singurul oras din Romania aflat sub carantina totala.

Situatia romanilor din afara tarii afectati de coronavirus

Autoritatile romane au publicat noi date referitoare la situatia cetatenilor din afara tarii afectati de coronavirus.

Situatia romanilor din afara tarii afectati de coronavirus

Autoritatile romane au publicat noi date referitoare la situatia cetatenilor din afara tarii afectati de coronavirus.

Digi24: Vor fi discriminati romanii cu coronavirus? CTP: Atmosfera de suspiciune se poate intinde la intreaga societate

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus, vineri seara, la Digi24, ca se teme ca romanii care au fost infectati cu coronavirus vor fi discriminati, la fel ca cei care in trecut au avut o problema de sanatate psihica. El a vorbit in acest sens si despre unii romi din Tandarei care nu au respectat recomandarile autoritatilor si au fost amendati, afirmand ca termenul de tigan se poate extinde la mai multi oameni, reprezentand in acest sens o forma de discriminare.

Chestorul-sef Bogdan Despescu: Oamenii din Tandarei sunt paziti la usa ca sa nu iasa din casa

Chestorul-sef Bogdan Despescu a declarat, de la Ministerul de Interne, ca in Tandarei au fost aplicate 23 de sanctiuni pana acum din cauza persoanelor care nu vor sa respecte masura izolarii la domiciliu.

Bomba cu ceas din Tandarei. Posibil focar de coronavirus in mijlocul comunitatii de romi. Recorder: Ar exista mai multi morti decat sunt declarati oficial!!

Orasul Tandarei din judetul Ialomita este pe cale sa se transforme intr-un adevarat focar de coronavirus dupa ce peste 20 de persoane au fost depistate pozitiv in ultimele zile si din ce in ce mai multe se prezinta la spitalul din oras cu simptome specifice.

Klaus Iohannis, despre situatia din Suceava: Masura de carantinare a fost luata la timp. Decizia autoritatilor este cea corecta. Dragi suceveni, nu sunteti singuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de incurajare locuitorilor din municipiul Suceava si din localitatile limitrofe, plasate in carantina totala din cauza raspandiri noului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )