Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rusia vrea modelul Moscova pentru toata tara dupa ce-a trecut de 2.300 cazuri

Playtech Playtech,
Rusia vrea modelul Moscova pentru toata tara dupa ce-a trecut de 2.300 cazuri

In Rusia, numarul de cazuri a trecut de 2. 300, cel putin conform raportarii oficiale. Capitala Moscova e inchisa, cum se intampla in Romania cu Suceava. Acum, guvernul vrea sa extinda. continuă pe Playtech

Elevi din toata tara, pasionati de robotica, lucraza la solutii pentru criza provocata de noul coronavirus

Peste 50 de echipe de robotica din toata tara, care fac parte dintr-un program implementat de Asociatia Natie Prin Educatie sunt activ implicate in aceasta perioada pentru a pune la dispozitia celor care au nevoie solutii concrete de ajutor pentru criza provocata de virusul CO-VID 19. Cum poate fi pusa robotica in slujba oamenilor, cum isi pot folosi acesti copii toate cunostintele, experienta competitiilor de robotica la care au participat pana acum si dotarea pe care o au la dispozitie.

Imnul Romaniei, difuzat in toata tara, la ora 17.00, prin megafoanele masinilor de Politie

Imnul Romaniei va fi difuzat, astazi, incepand cu ora 17. 00, in toata tara, prin megafonele masinilor de Politie, in semn de solidaritate cu medicii care lupta in spital cu pandemia de coronavirus si cu romanii care respecta regulile si stau acasa.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, iar apoi se incalzeste in toata tara

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioaa 30 martie-12 aprilie. Potrivit meteorologilor vor fi cateva zile mai friguroase, iar apoi primavara isi va intra in.

AGENTIILE DE PRESA: Rusia isi inchide frontierele pentru a preveni agravarea epidemiei

Rusia isi va inchide granitele incepand cu data de 30 martie, masura menita sa previna intrarea in tara a unor noi persoane infectate cu coronavirus si sa se limiteze astfel amploarea epidemiei, informeaza AFP si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )