Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Playtech Playtech,
Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul . continuă pe Playtech

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

VIDEO Reportaj TVR la Suceava: Imagini din interiorul unei sectii de terapie intensiva, in mijlocul celui mai mare focar de coronavirus din Romania

In cel mai mare focar de coronavirus din Romania, cel de la Suceava, cateva sute de cadre medicale se lupta sa tina deschis Spitalul Judetean de Urgenta. Asa incepe un reportaj TVR care contine imagini in exclusivitate, din interiorul unei sectii de terapie intensiva. La doua saptamani dupa ce militarii au preluat conducerea, in spital sunt internati si tratati in jur de 600 de bolnavi de Covid-19.

Pretul petrolului american, la cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani

Pretul petrolului american a atins cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani. Scaderea vine pe fondul pandemiei de coronavirus care a dus la reducerea cererii si a epuizarii capacitatilor de depozitare. Astfel barilul de referinta pentru SUA a ajuns la 15,65 de dolari, in tranzactiile din Asia.

Pretul petrolului american atinge cel mai mic nivel din ultimii 21 ani

Pretul petrolului american a scazut la cel mai jos nivel din 1999, pe fondul reducerii cererii. Pretul barilului de West Texas Intermediate WTI), referinta pentru SUA, a scazut cu 14%, ajungand la 15,65 dolari in Asia, transmite BBC.

VIDEO One World: Together At Home- cel mai mare concert online, sustinut de acasa, cu zeci de vedete internationale

Mega-concertul virtual One World: Together At Home s-a incheiat in urma cu cateva ore, fiind transmis online, dar si pe marile retele de televiziune din intreaga lume. Concertul a durat circa 8 ore si a fost sustinut de zeci de vedete internationale, care au cantat din casele lor, in sprijinul luptei contra Covid-19.

Incendiile de la Cernobil transforma Kievul in cel mai poluat oras din lume

Incendiile de padure din zona de excludere a fostei centrale nucleare de la Cernobil au facut din ca.

Infectari dupa intoarcerea din strainatate. Numarul cazurilor ar putea creste semnificativ

Suceava continua sa fie cel mai mare focar, fiind zona cu cei mai multi bolnavi de coronavirus. Medicii sunt insa ingrijorati ca, dupa perioada Sarbatorilor Pascale, numarul acestora ar putea creste semnificativ.

VIDEO Cel mai scump gratar din Romania. Nota finala de plata pentru sucevenii prinsi cu drona la petrecere

Cei 15 adulti din comuna suceveana Patrauti, care au ignorat complet ordonantele militare si au incins un gratar in aer liber, la marginea unei paduri, au fost amendati atat de Politie cat si de Garda Forestiera. Valoarea totala a sanctiunilor se ridica la 105. 000 lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )