Libnet.ro
UNICEF

08:30

Politele RCA s-ar putea scumpi: decizia ASF care ii priveste pe toti soferii

Playtech Playtech,
Politele RCA s-ar putea scumpi: decizia ASF care ii priveste pe toti soferii

Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat noile tarife de referinta in baza carora se calculeaza politele obligatorii RCA. Unele tarife sunt mai mari. Daca ai intre intre 31 si 40 de ani si detii o masina cu o capacitate cilindrica de 1. 600 centimetri cubi, ar trebui sa stii ca tariful de referinta a urcat la [] . continuă pe Playtech

Apa imbuteliata s-ar putea scumpi. Producatorii acuza:Pentru populatia cu venituri mici va fi restrictionat accesul la apa potabila de calitate la un pret mic

Apa imbuteliata s-ar putea scumpi, la raft, daca un proiect de lege privind resursele hidrominerale va fi aprobat. Producatorii din industrie sustine ca acesta aduce schimbari importante, care vor afecta nu numai industria, ci, mai ales, consumatorii.

Telefonul, cablul si internetul s-ar putea scumpi de luna viitoare

Facturile la telefonie, cablu si internet s-ar putea scumpi chiar si cu 20%, de luna viitoare, spun analistii. Companiile de comunicatii vor recupera tot de la romani taxa de 3% din cifra de afaceri, prevazuta.

Veste proasta pentru soferi! Politele RCA se scumpesc considerabil

Veste proasta pentru soferi! Politele de asigurare RCA se scumpesc pentru aproape toti conducatorii auto, iar in unele cazuri chiar si cu 30%. Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat noile.

Apa s-ar putea scumpi. Ce modificari aduce noul proiect de lege privind resursele hidrominerale

Noul proiect de lege privind resursele hidrominerale aduce schimbari importante, care vor afecta nu numai producatorii din industrie, ci, mai ales, consumatorii, prin scumpirea apei la raft, arata un comunicat al Asociatiei Producatorilor din Industria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2632 seconds )