Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tot ce trebuie sa stii despre gripa. Cum se transmite virusul gripal

Playtech Playtech,
Tot ce trebuie sa stii despre gripa. Cum se transmite virusul gripal

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 27, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Iata ce trebuie sa stiti despre gripa. Gripa se transmite de la o persoana la alta pe cale respiratorie, prin intermediul salivei eliminate in timpul tusei, [] . continuă pe Playtech

Tot ce trebuie sa stii despre gripa. Cat timp esti contagios si cum se transmite virusul

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 27, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Iata ce trebuie sa stiti despre gripa. Gripa se transmite de la o persoana la alta pe cale respiratorie, prin intermediul salivei eliminate in timpul tusei, [] .

Se apropie cea de-a patra editie a Romanian Darts Festival: Tot ce trebuie sa stii despre eveniment

Federatia Romana de Darts organizeaza pregateste cea de-a patra editie a Romanian Darts Festival RDF), care se va derula conform traditiei, in ultimul weekend din aceasta luna, intre 25 si 27 ianuarie 2019, insumand premii care depasesc 15. 000 de euro.

Gata cu surprizele pentru varsatori si lei! Tot ce trebuie sa stii despre eclipsa totala de luna

Pe 21 ianuarie, 07:15, va avea loceclipsa totala de Luna. Vestea buna este pentru semnele zodiacale aleVarsatoruluisiLeuluideoarece, in aceste semne zodiacale, s-au produs cele mai mu.

5 mituri despre gripa, demontate de medicii Spitalului Universitar: De la gripa este o raceala mai puternica la vaccinul antigripal poate produce gripa

Medicii Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti au alcatuit o lista cu 5 cele mai cunoscute mituri despre gripa si vaccinul anti-gripal, care circula in rindul populatiei, pe care le demonteaza punct cu punct. Printre acestea: gripa este o raceala mai puternica, vaccinul antigripal poate produce gripa si oamenii sanatosi nu au nevoie de vaccin antigripal.

Sorina Pintea, despre gripa: Niciuna dintre cele 28 de persoane decedate pana acum nu era vaccinata

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti seara ca numarul infectiilor respiratorii a crescut foarte mult in ultima perioada, fiind in pragul unei epidemii de gripa. Pintea a precizat ca niciuna dintre cele 28 de persoane care au murit din cauza virusului gripal n-a fost vaccinata si a anuntat ca 25. 000 de doze de vaccin vor fi distribuite in perioada urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )