Libnet.ro
UNICEF

18:45

Apple a achitat cea mai mare amenda, ca sa salveze Imaginea Irlandei

Playtech Playtech,
Apple a achitat cea mai mare amenda, ca sa salveze Imaginea Irlandei

Dupa cateva decenii in care a profitat de taxe infime din partea guvernantilor irlandezi, Apple a decis sa plateasca din urma toate taxele pe care le-ar fi achitat in mod normal. in urma. continuă pe Playtech

Apple a achitat cea mai mare amenda ca sa salveze imaginea Irlandei

Dupa cateva decenii in care a profitat de taxe infime din partea guvernantilor irlandezi, Apple a decis sa plateasca din urma toate taxele pe care le-ar fi achitat in mod normal. in urma.

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Am avut din nou cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele UE

Pentru a saptea luna consecutiv, tara noastra a avut, in luna august, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Eurostat: Romania a avut si in luna august cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in iulie, pentru a saptea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,1%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Peste 7.000 de romani, asteptati la Alba Iulia pentru un nou record Guinness: celmai mare 100 in cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni

Alba Iulia isi propune sa intre pentru a doua oara in Cartea Recordurilor. Dupa Marea imbratisare din 2010, in 29 septembrie 2018 sunt asteptati in Cetatea Alba Carolina circa 7. 500 de participanti care sa formeze Cel mai mare 100 uman, incadrat in conturul steagului Romaniei alcatuit tot din oameni.

Cea mai mare societate pentru oameni de stiinta din lume revoca titlurile onorifice ale celor acuzati de hartuire sexuala

Sambata, consiliul executiv al AAAS,American Association for the Advancement of Science, organizatia care publica Science) cu sediul in Washington, D. , a adoptat unanim o regula privitoare la cercetatorii care primesc burse de la AAAS si au fost acuzati de hartuire sexuala sau alte comportamente nepotrivite. incepand cu 15 octombrie, bursierii care nu au respectat etica profesionala a organizatiei vor pierde toate titlurile onorifice de care se bucura, anunta publicatiaScience Magazine.

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est are loc la Bucuresti: concurs de hackeri buni

DefCamp se desfasoara pe 8-9 noiembrie in Bucuresti, unde sunt asteptati peste 1. 500 de participanti din toata lumea.

O gravida a fost transportata in toiul noptii pana la Bucuresti, dupa ce medicii din cea mai mare maternitate din zona au refuzat sa o primeasca

O gravida din Barlad, care putea naste in orice moment, a fost refuzata de medicii Maternitatii Cuza Voda din Iasi, dupa ce ginecologii din Barlad si-au declinat competenta, data fiind complexitatea.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )