Libnet.ro
UNICEF

11:45

De ce benzina din Romania are un pret astronomic

Playtech Playtech,
De ce benzina din Romania are un pret astronomic

Taxele pe care le platesc companiile din Romania pentru benzina si motorina sunt imense, iar asta se reflecta si in preturile pe care le gasesti tu la pompa. Romania e in Topul 10 al statelor cu cele mai mari taxe pe acest segment. Este rezultatul studiului UHY Audit CD SRL, o firma de audit, consultanta [] . continuă pe Playtech

Asociatia Editorilor din Romania: manuale sub orice standarde

Povestea, trista, a noilor manuale scolare continua, cu acuze, scuze si promisiuni. Directorul executiv al Asociatiei Editorilor din Romania AER), Mihai Mitrica, a declarat ca opinia publica s-a concentrat asupra greselilor din manualele scolare scoase de Editura Didactica si Pedagogica, insa nu s-a spus nimic despre calitatea acestora pe care o apreciaza sub orice standard educational modern: Opinia publica s-a oprit cu atentia asupra greselilor din manuale, dar problema este ca tabloul general arata groaznic. Greselile din manualele scolare sunt doar ceea ce face titluri in presa, ce nu s-a spus este calitatea pe care o au acele manuale, care este sub orice standard educational modern.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

De ce nu a zis Cezar Ouatu ca e roman din Romania la X Factor UK?

Cezar Ouatu a fost criticat de multi romani pe YouTube si social media pentru ca, la preselectiile X Factor UK, a subliniat de mai multe ori ca este din Italia, desi s-a nascut in Romania. Iata cum explica artistul declaratia.

Sistemul de sanatate din Romania este afectat de migratia specialistilor

Sistemul de sanatate din Romania este afectat de migratia specialistilor din domeniu, fiind astfel redusa posibilitatea de a fi acordate ingrijiri medicale specializate si de calitate, sunt de parere reprezentantii Federatiei Solidaritatea Sanitara ', care, in acest context, solicita Guvernului Romaniei sa sprijine solicitarea adresata Uniunii Europene UE) pentru revizuirea principiului subsidiaritatii.

Rusia, noi acuzatii grave la adresa sistemului antiracheta din Romania

Componentele sistemului de aparare antiracheta al SUA din Romania si Polonia risca sa duca la colapsul Tratatului fortelor nucleare intermediare INF), a declarat marti Vladimir Ermakov, seful Departamentului.

Cod galben de intensificari ale vantului, in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in mai multe zone din Moldova si Transilvania, pe durata orelor.

Satul unic din Romania!Localnicii ajung acasa doar cu scara

Cateva bucati din lemn prinse in stancile inalte reprezinta singura cale de acces catre Inelet, un sat din judetul Caras-Severin. Catunul din varf de munte este despartit de oras de doar cativa kilom.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone din Romania

Meteorologii au emis, sambata. o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila in localitati din nord-vestul tarii, pe durata orei urmatoare. Conform Administratiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )