Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dronele folosite la contrabanda cu iPhone-uri de milioane de dolari

Playtech Playtech,
Dronele folosite la contrabanda cu iPhone-uri de milioane de dolari

Un grup de traficanti de iPhone-uri foloseau drone pentru a-si transporta marfa peste granita. E o idee pe care o vedeam venind, dar acum chiar a fost pusa in aplicare. Avand in vedere taxele de import impuse de anumite tari pentru electronice, ajungi sa castigi sume generoase de bani daca reusesti sa treci granita ilegal []. continuă pe Playtech

Surse: NYSE negociaza preluarea Chicago Stock Exchange pe 70 milioane dolari

New York Stock Exchange NYSE) poarta discutii pentru preluarea Chicago Stock Exchange CHX), conform unor surse citate de Wall Street Journal, care mentioneaza ca operatorul Bursei de Valori din New York este dispus sa plateasca circa 70 de milioane de dolari pentru CHX.

O sculptura de Brancusi este evaluata la 70 de milioane dolari si va fi scoasa la licitatie la New York

La Jeune fille sophistiquee, o sculptura unica realizata de Constantin Brancusi, evaluata la 70 de milioane de dolari, va fi scoasa la vanzare pe 15 mai, la Licitatia de arta impresionista si moderna.

Samsung investeste 4,6 milioane dolari intr-un start-up care dezvolta un motor de cautare de continut audio

Samsung a investit 4,6 milioane de dolari in AudioBurst, un start-up din Tel Aviv care dezvolta un motor de cautare de continut audio. Ca parte a parteneriatului, tehnologia AudioBurst va fi integrata in produsele Samsung la scara mondiala, incepand cu televizoarele inteligente ale companiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )