Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gaura in buget pentru Apple: trebuie sa plateasca o suma imensa pentru patentarea FaceTime

Playtech Playtech,
Gaura in buget pentru Apple: trebuie sa plateasca o suma imensa pentru patentarea FaceTime

Apple se afla intr-un proces cu VirnetX inca din 2010, pentru drepturile de autor asupra unor patente pe care le-ar fi folosit fara a plati taxele de licentiere impuse. in 2010, VirnetX a acuzat Applepentru faptul caFaceTime si o functie legata de retele private virtuale virtual private networks -VPN) incalca patentele companiei. in februarie 2016, []. continuă pe Playtech

Gaura in buget pentru Apple: trebuie sa plateasca o suma imensa pentru FaceTime

Apple se afla intr-un proces cu VirnetX inca din 2010, pentru drepturile de autor asupra unor patente pe care le-ar fi folosit fara a plati taxele de licentiere impuse. in 2010, VirnetX a acuzat Applepentru faptul caFaceTime si o functie legata de retele private virtuale virtual private networks -VPN) incalca patentele companiei. in februarie 2016, [].

Microsoft ar putea lansa un rival pentru Apple iMac

Microsoft ar putea concura in curand cu Apple si pe piatade PC-uri all-in-one. Compania din Redmond arfi testat mai multe design-uri de PC-uri Surface all-in-one in ultima vreme, iar acum, zvonurile mentioneaza ca ar putea lansa un rival pentru Apple iMac. Cei de la BGR afirmachiar ca lansarea ar putea avea loc pe parcursul acestui [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )