Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noile taxe de poluare pentru Bucuresti, care te vor face sa renunti la masina

Playtech Playtech,
Noile taxe de poluare pentru Bucuresti, care te vor face sa renunti la masina

Taxele de poluare pentru Bucuresti s-ar putea inmulti conform propunerilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme. Daca ai o masina cu standardul de poluare mai mic de. continuă pe Playtech

Black Sea Oil Gas anunta ca a aprobat investitia de 400 mil. dolari de la Marea Neagra. Decizia a fost luata cu presupunerea ca se va renunta la noile taxe si restrictii

Black Sea Oil Gas anunta ca a aprobat investitia de 400 milioane de dolari in proiectul Midia , insa spune ca este nevoie de renuntarea la noile taxe si de eliminarea restrictiilor de pe piata pentru ca proiectul sa fie viabil si pentru a fi dezvoltate si alte proiecte in Marea Neagra. Anuntul vine la cateva zile dupa ce OMV Petrom a spus ca mediul legislativ nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde.

Black Sea Oil Gas anunta ca a aprobat investitia de 400 mil. dolari de la Marea Neagra. Decizia a fost luata pornind de la premisa ca se va renunta la noile taxe si la orice restrictii

Black Sea Oil Gas anunta ca a aprobat investitia de 400 milioane de dolari in proiectul Midia , insa spune ca este nevoie de renuntarea la noile taxe si de eliminarea restrictiilor de pe piata pentru ca proiectul sa fie viabil si pentru a fi dezvoltate si alte proiecte in Marea Neagra. Anuntul vine la doar o zi dupa ce OMV Petrom a spus ca mediul legislativ nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde.

Declaratia unica 2019 Bontas (Deloitte): Sistemul de autoimpunere ar trebui sa vina la pachet cu masuri suplimentare de ghidaj. Trei factori care vor influenta depunerea si declararea

15 martie este data pana la care trebuie depusa Declaratia unica. Aceasta trebuie completata de persoanele fizice rezidente in Romania ce au realizat venituri extrasalariale in anul 2018 sau cei care estimeaza ca vor realiza venituri extrasalariale si in acest an. De anul acesta , persoanele fizice trebuie sa-si calculeze singure darile catre stat. Fiscul nu va mai trimite decizii de impunere. Problema cu sistemul de autoimpunere este ca multi vor completa gresit declaratia, iar altii deloc, pentru ca totul se face online. HotNews. ro a discutat cu Raluca Bontas, partener Global Employer Services Deloitte Romania pe acest subiect. Ea este de parere ca sistemul de autoimpunere trebuie sa vina la pachet cu masuri suplimentare de ghidaj.

Ce locuri scot la concurs scolile militare pentru cei care vor sa devinasubofiteri, maistri militari sau chiar ofiteri

Cei care vor sa urmeze o cariera militara si vor sa ajunga subofiteri, maistri militari sau chiar ofiteri se mai pot inscrie pana la 1 martie pentru a se bate pentru unul din cele 2. 570 de locuri scoase la concurs de unitatile militare de invatamant universitar, postliceal sau liceal.

Donald Tusk, in discutie cu premierul irlandez: Exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexit

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexit fara sa aiba macar schita unui plan pentru o efectuare.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de schimbari majore in 2019. Totul le merge ca pe roate

Felicitari, ai supravietuit cu bine primei luni din puternicul an 2019, an de transformari majore si de preambul pentru 2020 ! Acest lucru este in sine ceva important pentru ca ianuarie nu a fost o luna co.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana minunata. Sunt pline de energie creativa

Saptamana care incepe este excelenta pentru trei semne zodiacale. Sunt creative si pline de energie. HOROSCOP GEMENI -Incepi sa vezi lucrurile asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Ai revelatii majore.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Nimic nu le merge bine - Totul e pe dos pentru ele

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic bun pentru trei semne zodiacale. Iata despre cine este vorba. HOROSCOP RAC -Trebuie sa te confrunti cu umbra ta si nu iti va fi deloc usor. Esti extrem de.

Oferta de preluare pentru romanii care fac haine pentru Louis Vuitton

Omul de afaceri Haissam Hamidi va demara o oferta publica de preluare obligatorie a Conted Dorohoi CNTE), producator de confectii din judetul Botosani care exporta pentru branduri precum Louis Vuitton, Zara sau Piere Cardin.

Proiect n discutie la Ministerul Justitiei - 5 lei pe zi compensatie pentru detinutii care au stat n conditii necorespunzatoare n puscarie si nu au beneficiat de recursul compensatoriu. Sindicate: Ar putea beneficia peste 90.000 de fosti detinuti

Detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare in penitenciar si care nu au beneficiat de legea recursului compensatoriu, intrata in vigoare in octombrie 2017 ar putea primi o compensatie financiara de 5 lei pentru fiecare zi castig neacordata, potrivit unui proiect de lege aflat in discutie la Ministerul Justitiei si obtinut de HotNews. ro. Liderul Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, Sorin Dumitrascu, spune ca a facut un calcul care arata ca ar putea beneficia de aceste compensatii financiare aproximativ 90. 000 de fosti detinuti, iar impactul bugetar ar depasi 70 de milioane de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )