Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rabla Plus: ce poti cumpara cu bani de la stat in noul program

Playtech Playtech,
Rabla Plus: ce poti cumpara cu bani de la stat in noul program

S-a dat startul programului Rabla Plus, prin care poti sa-ti cumperi o masina noua nepoluanta, ca sa scapi de taxele pentru poluare. Programul este lansat in paralel cu Rabla Clasic care. continuă pe Playtech

Rabla si Rabla Plus demareaza vineri, 12 aprilie 2019. Fondurile necesare prevazute in buget insumeaza 350 de milioane de lei

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, demareaza vineri, 12 aprilie, o data cu inceperea inscrierilor. Fondurile necesare prevazute in buget insumeaza 350 de milioane de lei.

Programul Rabla si Rabla Plus, lansat oficial de Gratiela Gavrilescu, in curtea unui producator de autoturisme

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, va lansa, miercuri, 10 aprilie, Programul Rabla Plus. Evenimentul va avea loc intr-o fabrica de autoturisme care detine un centru de incercari, la Titu, in Dambovita.

PROGRAMUL RABLA. De cand se pot inscrie romanii in programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa vineri, 12.

Cererile de inscriere in Programul Rabla Clasic si Rabla Plus pot fi depuse incepand de vineri

Ministerul Mediului a lansat cea de-a XV-a editie a Programului Rabla Clasic, cu un buget alocat de 320 de milioane de lei, si cea de-a a IV-a editie a Programului Rabla Plus, pentru care s-au alocat 93 de milioane lei. Cererile de inscriere in cele doua programe pot fi depuse incepand de vineri la producatorii validati.

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus, lansate de Ministerul Mediului

Ministerul Mediului a lansat, astazi, cea de-a XV-a editie a Programului Rabla Clasic si cea de-a a IV-a editie a Programului Rabla Plus, la Centrul Tehnic Titu al grupul Dacia-Renault.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )