Libnet.ro
UNICEF

16:31

Instagram se confrunta cu una dintre cele mai mari crize de securitate de pana acum

Adevărul Adevărul,
Instagram se confrunta cu una dintre cele mai mari crize de securitate de pana acum

Inca de cand a fost cumparata de Facebook si transformata in retea sociala, aplicatia Instagram a fost bine intretinuta si nu a trecut prin probleme prea serioase de securitate. insa, ca in cazul tuturor platformelor software cu priza la public, nu a scapat de atentia hackerilor. continuă pe Adevărul

Instagram se confrunta cu una dintre cele mai mari crize de securitate de pana acum

Inca de cand a fost cumparata de Facebook si transformata in retea sociala, aplicatia Instagram a fost bine intretinuta si nu a trecut prin probleme prea serioase de securitate. insa, ca in cazul.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Una dintre cele mai frumoase cladiri ale Brasovului, construita in 1906, va fi reabilitata

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame.

FOTO Sexy si rea: Halep intalneste una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin. Cine e Alja Tomljanovici

De ocupanta locului 58 mondial s-a auzit mai mult in ultimele zile in Romania, dupa ce le-a eliminat, pe rand, pe Sorana Carstea 52 WTA) si pe Irina Begu 55 WTA) la Cincinnati.

PAID a platit cele mai mari despagubiri in judetele Valcea, Galati si Vrancea in ultimii 5 ani pentru inundatii, alunecari de teren si cutremur

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale PAID) a platit peste 3. 000 de dosare de dauna in suma de peste 12,5 milioane lei, in ultimii cinci ani si jumatate. Cea mai mare pondere din valoarea acestor despagubiri a fost achitata in contul.

Cluj Napoca, Timisoara si Constanta sunt cele mai mari piete rezidentiale regionale din Romania

Constanta a devenit in 2017 a treia mare piata rezidentiala regionala din Romania in care se livreaza anual peste 3. 000 de locuinte, alaturandu-se astfel Cluj Napocai 5. 403 locuinte livrate), cea mai mare piata rezidentiala cu exceptia regiunii Bucuresti Ilfov, si Timisoarei 3. 484 locuinte livrate), potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania, pe baza informatiilor Institutului National de Statistica.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Autobuz decapotabil pentru turistii care viziteaza unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Cat costa biletul

Decapotabil si fara geamuri laterale, un autobuz turistic ii va purta pe vizitatorii unui oras din Romania pe la cele mai importante obiective pentru a le oferi ocazia sa vada cat mai bine imprejurimile.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )