Libnet.ro
UNICEF

14:30

STATISTICA NEVEROSIMILA: Tinerii din Romania, pe ultimul loc din UE la utilizarea zilnica a internetului

B1 B1,
STATISTICA NEVEROSIMILA: Tinerii din Romania, pe ultimul loc din UE la utilizarea zilnica a internetului

Eurostat a publicat o statistica privind utilizarea internetului la care romanii nu s-ar fi asteptat. Astfel, doar 69% dintre tinerii de 29 de ani din tara noastra folosesc internetul zilnic, fata de media din. continuă pe B1

Milenialii din Romania recunosc drept marci de top Banca Comerciala Romana, IKEA, Borsec, LOreal si OMV

Banca Comerciala Romana a fost votata drept reprezentanta de cea mai buna calitate din categoria banci, in timp ce IKEA s-a aflat pe primul loc la categoria mobilier. De asemenea, milenialii din Romania au considerat ca Borsec este cea mai buna in.

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania: De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual. Decaderea sportului din Romania si problemele.

CNAIR, despre podurile din Romania: Nu sunt in pericol sa se prabuseasca

Podurile din Romania nu se afla intr-o situatie grava, iar dintre cele 4. 250 astfel de constructii aflate, in prezent, pe reteaua de Drumuri Nationale din Romania, doar 37 se afla in clasa tehnica 5, a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, Compania.

Lidia Fecioru, despre destinatiile din Romania cu efect terapeutic incredibil

Lidia Fecioru a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse, despre destinatiile turistice din Romania care au efecte terapeutice. Slanic Prahova - Slanic Prahova este cea mai veche. in saline, eu as .

SRI: Grupari straine tintesc retele de ATM-uri din Romania si institutii guvernamentale

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele.

The Guardian: Se cere interventia Uniunii Europene dupa violentele de la protestele din Romania

Autoritatilor europene li se cere sa intervina pentru apararea statului de drept din Romania dupa incidentele violente de la protestul de pe 10 august, informeaza The Guardian. intr-un articol publicat la o.

The Guardian: Uniunea Europeana, chemata sa intervina dupa protestele violente din Romania

The Guardian a scris, intr-un articol dedicat protestelor din Romania, ca autoritatile europene se confrunta cu apeluri sa intervina pentru apararea statului de drept, dupa ce peste 400 de protestatari au fost raniti in manifestatiile masive impotriva.

Retrageri in masa din Masonerie dupa ce DNA a intentat un proces impotriva a doi membri ai Asociatiei `Marea Loja Nationala din Romania`

Asociatia Marea Loja Nationala din Romania MLNR) se confrunta cu un val de plecari. Peste 2. 000 de membri ai acesteia, cei mai multi dintre ei functionari publici, au parasit MLNR dupa ce, in 2017,.

Ce prevede noua LEGE a PENSIILOR. Detaliile pe care trebuie sa le stie TOTI pensionarii din Romania

Proiectul noii legi a pensiilor a fost pus, recent, in dezbatere. Odata cu acesta, au aparut o serie de noutati pentru pensionarii din grupa I si a II-a de munca. Proiectul explica modalitatea prin care acesti .

Cel mai frumos centru istoric din Romania! Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )