Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 aplicatii din ultimul deceniu care ne-au schimbat viata in Romania

Playtech Playtech,
10 aplicatii din ultimul deceniu care ne-au schimbat viata in Romania

In ziua de azi exista aplicatii pentru aproape orice, dar exista cateva care ne-au influentat cel mai mult viata in acest deceniu. Acest deceniu este aproape de final, iar tehnologia este. continuă pe Playtech

Temperaturile din ultimul deceniu confirma un viitor sumbru: avertismentul OMM

Numarul avertismentelor legate de incalzirea globala a crescut foarte mult in ultimul an, dar avem din ce in ce mai multe motive de ingrijorare. Organizatia Meteorologica Mondiala a.

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei.

10 trucuri mai putini stiute care includ bicarbonatul de sodiu. Toate gospodinele trebuie sa le stie!

Pe langa functia de baza, coacerea, bicarbonatul poate fi folosit pentru a curata aproape orice gasiti in casa. Bicarbonatul de sodiu are modalitati de utilizare incredibile, pe care le veti indragi si care va vor face viata mai usoara. Unele din ele dorim sa vi le impartasim astazi. Toate gospodinele trebuie sa stie aceste 10 .

Articol din legea sanatatii care prevede ca persoanele care provoaca daune sanatatii propriei persoane, din culpa, trebuie sa acopere costurile tratamentului, declarat neconstitutional

Un articol din legea sanatatii care prevede ca persoanele care prin faptele lor aduc daune sanatatii propriei persoane, din culpa, raspund potrivit legii si au obligatia sa repare prejudiciul cauzat furnizorului de servicii medicale reprezentand cheltuielile efective ocazionate de asistenta medicala acordata a fost declarat neconstitutional de CCR.

Business report: Cat ar putea costa un plin de benzina sau motorina de la 1 ianuarie 2020; Romania, campioana in UE la cresterea bugetului gospodariilor alocat comunicatiilor in ultimul deceniu; Dupa ce vinde pe milioane cladiri valoroase ca sa-si platea

Ce conteaza cel mai mult pentru angajatii din centrele urbane de afaceri. in prezent, mai mult de jumatate din angajati lucreaza intr-o cladire de birouri, cu mai putin de 15% lucrand flexibil, fie de acasa, fie din spatii de birouri de tip coworking si shared offices. Bursa de la Bucuresti a inchis marti pe rosu. Tranzactiile s-au apropiat de 5,5 milioane euro.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in ultimul deceniu

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicatii servicii postale si de telefonie si fax), ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor, arata datele Eurostat, publicate in aceasta dimineata. in perioada analizata 2008-2018), cea mai ridicata viteza de crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in totalul cheltuielilor de consum a fost in Romania, iar cea mai mare contractie a inregistrat-o Estonia.

Orban, despre veniturile mici din ultimul an: Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trai pe picior mare

Ludovic Orban a confirmat faptul ca in ultimul an a trait cu un venit de 3. 000 de lei pe luna, declarand ca nu s-a imbogatit din veniturile obtinute din functii publice. Premierul a precizat ca este un om foarte modest care nu are aplecare spre a trai pe picior mare.

Articol din Legea Sanatatii care prevede ca persoanele care provoaca daune sanatatii propriei persoane, din culpa, trebuie sa acopere costurile tratamentului, declarat neconstitutional

CCR a luat in dezbatere, joi, exceptia de neconstitutionalitate a sintagmei precum si daune sanatatii propriei persoane din cuprinsul art. 320 alin. 1) din Legea nr. 952006 privind reforma in domeniul.

Sute de islamisti au cerut spanzurarea unui jurnalist pe motiv ca a publicat originea teroristului din Londra. Dupa care s-au plans de fake news

Sute de islamisti pakistanezi au luat cu asalt sediul unui ziar, miercuri, amenintand mai multi jurnalisti si chiar cerand spanzurarea redactorului-sef din cauza ca publicatia a scris despre originile.

Scandal de proportii! Un preot a fost evacuat din biserica. Motivul care a dus la caterisirea parohului de la Schit Oraseni

Un preot din judetul Botosani a fost evacuat, luni, din biserica, cu ajutorul unui executor judecatoresc, dupa ce in 2017 a fost caterisit si a pierdut dreptul de a mai sluji in lacasul de cult. Preotul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )