Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angela Merkel vrea ca Europa sa aiba o pozitie comuna cu privire la China si tehnologia 5G

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel vrea ca Europa sa aiba o pozitie comuna cu privire la China si tehnologia 5G

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a cerut miercuri, tarilor europene sa convina asupra unei abordari comune fata de China si a dezvoltarii retelei mobile 5G, pentru urmatoarea generatie. continuă pe Adevărul

Angela Merkel pledeaza pentru o pozitie comuna europeana fata de China si tehnologia 5G

Cancelarul german Angela Merkel a pledat miercuri pentru o pozitie comuna a tarilor membre UE privind China si implementarea retelelor de telefonie mobila 5G. Unul din cele mai mari pericole este ca state.

Merkel indeamna UE sa adopte o strategie comuna cu privire la China

Angela Merkel a indemnat miercuri statele membre ale Uniunii Europene UE) sa-si puna de acord politicile fata de China, avertizand cu privire la efectele dezastruoase ale faptului de a actiona singure in aceasta perioada de tensiuni cu privire la drepturile omului si tehnologii in domeniul telecomunicatiilor, relateaza AFP.

Angela Merkel indeamna UE sa adopte o strategie comuna cu privire la China

Angela Merkel a indemnat statele membre ale Uniunii Europene UE) sa-si puna de acord politicile fata de China, avertizand cu privire la efectele dezastruoase ale faptului de a actiona singure in aceasta perioada de tensiuni cu privire la drepturile omului si tehnologii in domeniul telecomunicatiilor, relateaza AFP.

Angela Merkel da din nou emotii germanilor. Cancelarul s-a impiedicat in timp ce urca pe scena pentru a sustine un discurs

Cancelarul german, Angela Merkel, s-a impiedecat, miercuri, in timp ce urca scarile pentru a urca pe scena pentru a se adresa reprezentantilor din industrie si comert. Sefa executivului de la Berlin si-a recapatat rapid echilibrul, glumind ca va folosi scarile data viitoare.

ANGELA MERKEL: NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece

NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece, a declarat cancelarul german Angela Merkel reiterandu-si angajamentul de a creste bugetul german al Apararii si subliniind ca este importanta pastrarea Turciei in Alianta Nord-Atlantica, relateaza The Associated Press.

Cancelarul Angela Merkel: Mentinerea NATO este de o importanta suprema pentru Germania

Mentinerea NATO este de o importanta suprema pentru Germania, a afirmat cancelarul Angela Merkel, miercuri, in contextul in care presedintele Frantei, Emmanuel Macron, afirmase anterior ca NATO este in.

NYT dezvaluie o discutie dura intre Angela Merkel si Emmanuel Macron privind NATO

Un purtator de cuvant al Angelei Merkel a respins luni dezvaluiri ale ziarului american The New York Times NYT) cu privire la o discutie dura, la inceputul lui noiembrie, intre cancelarul german si presedintele francez Emmanuel Macron pe tema NATO, insa a recunoscut diferente de abordare intre cele doua tari, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )