Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cele mai bune 8 telefoane mobile din 2019. Iata cum arata topul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune 8 telefoane mobile din 2019. Iata cum arata topul

Tehnologia telefoanelor mobile este una dintre cele mai orientate spre schimbare si modernizare. Acestea devin din ce in ce mai inteligente, mai rapide si multifunctionale. Le tinem aproape de noi zi de zi si nu mai concepem viata fara ele. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 trailere de la San Diego Comic-Con 2019: cele mai bune filme si seriale

Pentru amatorii de benzi desenate, filme cu super eroi si seriale de super actiune, San Diego Comic-Con este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an, iar 2019 nu a fost o.

VREMEA. Cum sa te feresti de canicula. Cele mai bune sfaturi

in zilele caniculare este extrem de important sa mancam corect, sa ne imbracam corespunzator dar mai ales sa ne hidratam, spun medicii. Temperaturile ridicate ne afecteaza pe toti, indiferent ca.

40 cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume. Nici macar stiinta nu le poate gasi un argument plauzibil

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta si nu esti genul care sa mearga la all inclusive sau nu iti place aglomeratia, poti alege o destinatie mai putin populara, dar care sa te dea pe spate. Iata o lista cu cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume, carora nici macar stiinta nu le poate .

Cele mai prost platite joburi de IT din Europa de Est sunt in Romania

Angajatii din sectorul IT care lucreaza in Romania au cele mai mici salarii comparativ cu specialist.

ANALIZA POCKIT: Bancile britanice abandoneaza cele mai sarace comunitati

Institutiile de credit au eliminat 990 de unitati in zonele cele mai defavorizate din Marea Britanie, din 2010 pana in 2018, in comparatie cu numai 230 in cele mai bogate zone Bancile din Marea Britanie inchid sucursalele din comunitatile defavorizate intr-un ritm de patru ori mai rapid decat in zonele bogate, anunta theguardian. com, citand o analiza realizata de banca digitala Pockit.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Cele mai sigure locuri din avion, dezvaluite: unde e cel mai bine sa stai

Cei de la KLM India au fost nevoiti sa-si ceara scuze, dupa ce au postat pe Twitter care sunt cele mai sigure locuri din avion in timpul unei prabusiri. in cazul in care mergi cu avionul,.

SFANTUL ILIE. Cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SF ILIE

SFANTUL ILIE Sute de mii de romani sarbatoresc pe 20 iulie 2019 ziua de SFANTUL ILIE. E ocazia perfecta sa le trimiti celor dragi, cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SFANTUL ILIE SFANTUL ILIE La.

Cuc: Autostrada Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a declarat marti ca introducerea autostrazii Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare, iar impactul nu va fi unul mare, intrucat platile se vor face pe masura ce lucrarile vor avansa.

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )