Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gadgeturile lui Gheorghe Dinca: laptop, camera si stickuri USB, gasite de anchetatori

Playtech Playtech,
Gadgeturile lui Gheorghe Dinca: laptop, camera si stickuri USB, gasite de anchetatori

Cazul lui Gheorghe Dinca continua sa devina din ce in ce mai complex, in fiecare zi. Desi se credea ca nu are niciun contact cu tehnologia moderna, anchetatori i-au gasit in casa mai. continuă pe Playtech

Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dinca. Asta explica tot comportamentul sau

Descoperiri halucinante in cazul Caracal! Anchetatorii au decoperit ce avea Gheorghe Dinca pe cateva stickuri. Primele perchezitii ale device-urilor detinute de criminalul de la Caracal au scos la iveala tot. Ce s-a gasit pe stickurile detinute de Gheorghe Dinca? Anchetatorii au descoperit lucruri de-a dreptul socante in device-urile lui Gheorghe Dinca. Pe acestea se aflau .

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea.

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca. Dezvaluirile soc facute de avocatul familiei Luizei

Avocatul familiei Luizei face o noua dezvaluire soc. La perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca ar fi fost gasite un aparat foto si un laptop. Deocamdata sunt analizate doar telefoanele care au fost.

Stirile ProTV: Casa lui Gheorghe Dinca. Cum arata camera in care a tinut-o pe Alexandra - animatie grafica

Se inmultesc probele gasite de anchetatori in padurea de la Caracal, unde Gheorghe Dinca a sustinut ca a aruncat resturile carbonizate ale Luizei Melencu, tanara disparuta in luna aprilie.

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca acesta a oferit adevarul si ca a fost cooperant dand indicii anchetatorilor, subliniind ca prin aceste lucruri Gheorghe Dinca a inceput.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )