Libnet.ro
UNICEF

23:01

IFA 2018: Sony a lansat noul varf de gama la Berlin. Specificatii pentru noul Xperia XZ3

Adevărul Adevărul,
IFA 2018: Sony a lansat noul varf de gama la Berlin. Specificatii pentru noul Xperia XZ3

Sony Mobile a anuntat lansarea noului flagship,XperiaXZ3, care vine echipat cuecran QHD+ HDR OLED de sase inci, dotat cu tehnologia BRAVIAOLED, prezenta la televizoarele produse compania japoneza. continuă pe Adevărul

IFA 2018: Huawei a lansat noul procesor Kirin 980 cu inteligenta artificiala si a anuntat data la care va prezenta noul Mate 20 Pro

In cadrul conferintei pe care a sustinut-o pe scena de la IFA 2018, Huawei a prezentat noul procesor Kirin 980 Ai, bazat pe inteligenta artificiala si a anuntat data la care se va lansa urmatorul flagship care va dispune de acest chipset.

IFA 2018: Noul televizor QLED 8K de la Samsung dispune de un procesor care imbunatateste claritatea imaginii

Samsung a lansat noul televizor Q900R QLED 8K, care include si functia 8K AI Upscaling, in cadrul conferintei sale de presa de la IFA 2018.

IFA 2018: Razer lanseaza periferice noi pentru gaming pe PC si console. Preturi si disponibilitate

Razer a lansat la IFA 2018 trei noi produse: castile Razer Kraken Tournament Edition, tastatura BlackWidow Elite si mouse-ul Razer Mamba Wireless.

LG G7 One si LG G7 Fit fac valuri mici inainte de IFA 2018

Cu doar cateva zile inainte de IFA 2018, sud coreenii de la LG au lansat doua smartphone mainstream care s-ar putea sa incante daca erai in cautarea unui upgrade. Este vorba de LG G7 One si LG G7 Fit. in perioada 31 august 5 septembrie 2018, va avea loc cel mai important targ de [].

Motorola lanseaza inca un telefon de pluton la IFA 2018

Motorola a mai lansat un telefon ce face parte din programul Android One pe un segment care devine din ce in ce mai competitiv. Motorola One este un telefon low-mid range care are o diagonala de 5. 9 inci cu un ecrap IPS ce are o rezolutie HD+ 1520 x 720 pixeli), 4GB Memorie RAM, spatiu [].

IKEA a lansat noul catalog pentru Romania. Cu ce noutati vine retailerul

Retailerul suedez IKEA a lansat noul catalog pentru Romania, a 13-a editie pentru piata locala, care ofera o selectie vasta de mobila, decoratiuni interioare si idei de organizare. Mai mult, IKEA a anuntat o parte din colectiile limitate ce vor fi.

IFA 2018: Motorola One este cel mai nou telefon ieftin cu versiunea usoara de Android

Motorola a lansat la IFA Berlin 2018 Motorola One, un smartphone cu pret accesibil care ruleaza pe o platforma Android One.

Solutii AI prezentate de LG

LG Electronics LG) prezinta solutiile LG ThinQ la IFA 2018, punandu-si in valoare inovatiile si viziunea in cadrul cunoscutului targ de la Berlin, intre 31 august si 5 septembrie.

Noua serie ASUS ZenBook include cate ceva pentru fiecare pretentios

Seria ASUS ZenBook a fost din totdeauna apreciata de amatorii de performanta intr-un pachet compact, iar noile modele anuntate la IFA 2018 extrapoleaza respectiva idee. in cazul in care te gandeai sa-ti cumperi un laptop nou in perioada imediat urmatoare, noile ZenBook-uri de la ASUS incearca sa bifeze cat mai multe particularitati care sa te [].

Cum arata si cat de performant este cel mai subtire laptop din lume

Acer a lansat in cadrul editiei IFA 2018 Swift 7, un laptop cu o grosime de 8. 98mm si cu un ecran aproape fara margini. Am vazut laptopul si iti putem spune ca arata superb. Ca sa iti dai mai bine seama de cat de subtire este, Acer Swift 7 este doar cu 0. 1 mm mai [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )