Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lamborghini are tehnologia care poate revolutiona bateriile pentru masini

Playtech Playtech,
Lamborghini are tehnologia care poate revolutiona bateriile pentru masini

Chiar daca Lamborghini nu e acum un nume puternic in industria auto electrica, ar putea deveni in viitor. O cercetare recenta i-a adus un brevet crucial pentru aceasta industria. Reusita a. continuă pe Playtech

Basescu, despre sansele de investire a Guvernului Orban: O situatie extrem de fluida care poate avea orice deznodamant

Fostul presedinte Traian Basescu analizeaza scenariile inaintea sedintei de astazi a Parlamentului pentru investirea Guvernului PNL, el spunand ca Ludovic Orban are o misiune imposibila si ca este o situatie extrem de fluida, care poate avea orice deznodamant.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Motivul pentru care Gheorghe Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza

Au trecut 96 de zile de la apelul 112 al Alexandrei Macesanu, care l-a adus in atentia oamenilor legii pe autorul unor posibile doua crime ingrozitoare, recunoscute de inculpat. 96 de zile de cand anchetatorii tot cauta. Procurorii, cu mainile goale. Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza? .

LES ECHOS: 2020: Anul care poate schimba fata Americii

In America domina incertitudinea cu un an inainte de prezidentiale - programate pentru 3 noiembrie 2020: intre un Donald Trump sub amenintarea unei proceduri de destituire si democratii divizati in privinta liniei politice. Fiecare tabara va incerca sa mobilizeze rezervele de voturi, intr-o tara mai divizata ca niciodata, scrie Rador, citand Les Echos.

Klaus Iohannis catre Birchall: Am apreciat postura pe care ati avut-o pentru independenta justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis felicitari Anei Birchall pentru mandatul de la s.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )