Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masinile Tesla din Europa n-au fix functia pe care voiai sa o testezi

Playtech Playtech,
Masinile Tesla din Europa n-au fix functia pe care voiai sa o testezi

Tesla isi distribuie cel mai ieftin model in Europa fara tehnologia care a facut-o celebra si care e atat de dorita de clientii din intreaga lume. Dar, e doar o problema. continuă pe Playtech

Google: Site-urile de stiri din Europa ar putea pierde jumatate din trafic daca va intra n vigoare noua lege a copyright-ului

Un studiu realizat de Google arata ca site-urile de stiri din Europa ar putea pierde 45% din traficul organic daca noul regulament european al drepturilor de autor va intra in vigoare.

Primul spital din Europa care trateaza coruptia este in Romania

Societatea romaneasca vrea un stat onest si fara coruptie, dar cand analizam datele despre diferitele forme de coruptie in sistemul sanitar romanesc, de la facilitatile pentru a avansa in listele de asteptare din Romania pana la atentiile pentru a prescrie un anumit medicament, ne dam seama ca fenomenul este mult mai amplu decat am crede, o adevarata plaga sociala care afecteaza familiile atunci cand traverseaza perioade vulnerabile in viata lor.

GOOGLE AVERTIZEAZA: Site-urile de stiri din Europa ar putea pierde 45% din traficul organic

Google incearca sa puna presiune pe legiuitorii europeni prin intermediul mediei, careia ii transmite ca taxa pe link nu va face altceva decat sa-i reduca drastic traficul din motorul de cautare al companiei.

Italienii inchid cea mai mare tabara de migranti din Europa. Ce se intampla cu toti acei oameni

Autoritatile italiene au inceput joi sa transfere migranti din tabara de la Mineo Sicilia) catre alte astfel de structuri din insula, dupa ce ministrul de interne Matteo Salvini a decis ca aceasta tabara de.

Fuziunea unora dintre cele MAI MARI companii foreviare din Europa, INTERZISA de Comisia Europeana in ciuda unei sustineri puternice a Frantei si Germaniei

Fuziunea dintre companiile feroviare gigant Siemens si Alstom a fost interzisa de Comisia Europeana pe motiv ca ar fi afectata concurenta din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )