Libnet.ro
UNICEF

22:30

Polul nord magnetic s-a schimbat. Cum afecteaza sistemele GPS

Playtech Playtech,
Polul nord magnetic s-a schimbat. Cum afecteaza sistemele GPS

Cu toata tehnologia GPS din telefoane si masini probabil nu ai folosit niciodata o busola ca instrument de navigatie si nu te prea intereseaza unde e nordul magnetic. Cu toate astea, nordul. continuă pe Playtech

Polul Nord magnetic al Pamantului se deplaseazaspre Rusia. Cum ne afecteaza schimbarea

Polul Nord magnetic al Pamantului a inceput sa se deplaseze spre Rusia, insa procesul este atat de rapid incat ar putea deveni o problema reala pentru hartile din smartphone-uri si sistemele de.

Polul Nord magnetic al Pamantului se deplaseaza spre Rusia

Polul Nord magnetic al Pamantului se deplaseaza spre Rusia, iar miscarea este atat de rapida incat ar putea cauza probleme pentru sistemele de navigare si hartile telefoanelor inteligente, scrie CNN.

Polul nord magnetic si accelereaza deplasarea spre Rusia (studiu)

Polul Nord magnetic al Pamantului s-a miscat atat de repede in ultimele decenii, incat cercetatorii cred ca estimarile anterioare nu mai sunt destul de precise pentru o navigatie exacta, scrie The Guardian. Astfel, ei au ajuns la concluzia ca polul magnetic a ajuns in locul unde ar fi trebuit sa fie de-abia anul viitor. in prezent, polul magnetic paraseste zona arctica canadiana si este in drum spre Siberia.

ALERTA MONDIALA! Polul Nord magnetic al Pamantului A LUAT-O RAZNA: Se deplaseaza cu 55 km/an (FOTO)

Oamenii de stiinta sunt in alerta! Polul Nord magnetic al Pamantului a inceput sa se deplaseze atat de repede, incat estimarile anterioarenu mai sunt corecte pentru o navigare.

Nordul magnetic s-a schimbat. Cum afecteaza sistemele GPS

Cu toata tehnologia GPS din telefoane si masini probabil nu ai folosit niciodata o busola ca instrument de navigatie si nu te prea intereseaza unde e nordul magnetic. Cu toate astea, nordul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )