Libnet.ro
UNICEF

07:16

41 de magazine Orange din Romania isi suspenda activitatea pe 15 martie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
41 de magazine Orange din Romania isi suspenda activitatea pe 15 martie

Adrian Garmacea, proprietrul companiilor Barrier si Electric Plus, este unul dintre principalii antreprenori bacauani care se alatura campaniei Romania vrea autostrazi sieu lansata de avocatul si omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi. continuă pe Wall-Street Ro

Adevarul despre magazinele Orange care fac greva: ce va fi pe 15 martie

Stefan omul cu autostrada Mandachi a reusit sa convinga mai multi antreprenori sa faca greva pe 15 martie. in acest caz sunt si 41 de magazine Orange. Dar nu e o decizie Orange Romania, asa ca ce se intampla acolo? Stefan Mandachi, fondatorul restaurantelor de tip fast-food Spartan, a facut in Suceava primul metru de [] .

Presedintii Curtilor de Apel din Romania, alaturi de conducerea Tribunalelor: Protestele nu ne reprezinta. Doar 6% din instante protesteaza

Doar 6% din instante s-au revoltat, arata o Scrisoare deschisa a celor care conduc Curtile de Apel din Romania transmisaQ Magazine. Mai multi presedinti si vicepresedinti ai Curtilor de.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

Consiliul General a votat contra incredintarii unui imobil de pe Lipscani pentru Muzeul de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania / Badulescu: Este o zona plina de romanism, foarte vascularizata in istoria noastra

Consiliul General nu a aprobat darea in administrare a imobilului de pe Str. Lipscani nr. 18-20, catre Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel pentru realizarea Muzeului de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania. Proiectul avea nevoie de 36 de voturi pentru a fi aprobat si a obtinut doar 34, 12 abtineri si un vot impotriva.

Consiliul General nu a aprobat incredintarea unui imobil de pe Lipscani pentru Muzeul de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania / Badulescu: Este o zona plina de romanism, foarte vascularizata in istoria noastra

Consiliul General nu a aprobat darea in administrare a imobilului de pe Str. Lipscani nr. 18-20, catre Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel pentru realizarea Muzeului de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania. Proiectul avea nevoie de 36 de voturi pentru a fi aprobat si a obtinut doar 34, 12 abtineri si un vot impotriva.

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate, a declarat marti ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul extinderea prevederilor Ordinului 50/2004 si la furnizorii privati de servicii medicale din tara. in prezent, Ordinul 50/2014 prevede accesul pacientilor la tratamente decontate in strainatate atunci cand acestea nu sunt disponibile in sistemul public din tara.

Bitdefender a deschis la Targu Mures al cincilea birou din Romania

Producatorul de solutii de securitate cibernetica Bitdefender a deschis un nou birou la Targu Mures, al cincilea din Romania al companiei, pe langa cele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Specialistii Bitdefender de la Targu Mures se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat in dispozitivul Bitdefender BOX, fabricat in tara, la Satu Mare.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

AVOCATII CLIFFORD CHANCE BADEA: Companiile din Romania trebuie sa se pregateasca pentru Brexit, indiferent de domeniu

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) va aduce schimbari radicale mediului economic, iar companiile din Romania, indiferent de domeniul in care activeaza, vor resimti, la randul lor, impactul atat pe termen scurt, cat si lung, au anuntat, astazi, avocatii Clifford Chance Badea.

Cadavrele a doua gemene din Romania, descoperite intr-un parc din Paris. Crima sau sinucidere?

Cadavrele a doua surori gemene de origine romana au fost descoperite vineri dimineata intr-un lac din parcul Montsouris dinParisde un trecator care a alertat politia, potrivit publicatiei online LeParisien. Cele doua femei aveau fetele acoperite cu esarfe iar trupurile lor au fost gasite in jurul orei 7. Femeile se numeau Lucretia si Mariana, erau nascute [] .

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1885 seconds )