Libnet.ro
UNICEF

05:15

ANCOM: Tarife mai mici in Romania pentru terminarea apelurilor mobile, din 1 ianuarie 2020

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANCOM: Tarife mai mici in Romania pentru terminarea apelurilor mobile, din 1 ianuarie 2020

Operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent, incepand cu 1. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana a aprobat tarife mai mici pentru transmiterea apelurilor in tara noastra

Incepand cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent. Aceasta masura de reglementare a fost deja consultata cu industria din Romania si a primit acum si avizul Comisiei Europene.

Claudiu s-a indragostit de o prietena a surorii lui mai mici. Voia ca de sarbatori sa se logodeasca. Ne spusese ca nu poate veni acasa de Craciun. Acum venea, dar intr-un sicriu

In 1989, Claudiu Berlea era sergent major la o unitate de tancuri din Turda. in noiembrie, in timp ce era in concediu la Hunedoara, s-a indragostit de o prietena a surorii lui mai mici. Voia ca de sarbatori sa.

DIETA. Medicul Mihaela Bilic, despre cel mai bun aliment pentru silueta. Este bun si in perioada postului

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune care este cel mai bun aliment pentru silueta si care poate fi mancat chiar si in perioada postului. Provocarea100%@Ziua89: Scoici fara.

Business report: Ritm alarmant de crestere a pretului pentru firme. La consumatorii casnici avem intre cele mai mici preturi in UE; Cate apartamente se vor livra in Bucuresti si in marile orase in 2019 si 2020

Unul dintre fondatorii Netflix dezvaluie cele opt reguli esentiale pentru succes pe care le-a primit de la tatal sau. Fa cu cel putin 10% mai mult decat ti se cere. Cum va creste stocarea energiei electrice in anii viitori la nivel global si cum sta Romania la acest capitol. Stocarea energiei electrice este una dintre noile tendinte.

STUDIU PWC ROMANIA PENTRU ANUL 2020: Peste jumatate dintre companii vor sa creasca numarul angajatilor cu 11%

Peste jumatate dintre companiile din tara noastra 54%) intentioneaza sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, anul viitor, arata Barometrul de HR realizat de PwC Romania.

5 metode prin care companiile pot recruta cei mai buni oameni pentru posturile disponibile

Angajarea persoanei potrivite pentru un post disponibil este o provocare tot mai dificila pentru multe companii. Nu numai ca acest proces este unul indelungat, care se poate intinde pe luni bune, dar angajarea unui om nepregatit sau nepotrivit este o.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )