Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bratari de fitness care te vor ajuta sa te mentii in forma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bratari de fitness care te vor ajuta sa te mentii in forma

Zilele sunt tot mai lungi si mai calde si nu mai ai nicio scuza sa nu incepi sa fii mai activ si, respectiv, mai sanatos. Iar o bratara de fitness este un dispozitiv care poate sa te ajute in acest sens. continuă pe Wall-Street Ro

Adam Schiff: Alegerile care vor avea loc in 2020 vor fi extraordinar de vulnerabile

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Camera Reprezentantilor, Adam Schiff, a declarat marti ca alegerile prezidentiale, care vor avea loc in 2020, vor fi extraordinar de vulnerabile, relateaza Mediafax citand Reuters.

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania.

Consiliul General a reaprobat infiintarea celor doua companii municipale care vor prelua activitatea RADET

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu voturile consilierilor PSD si PNL, a reaprobat infiintarea companiilor municipale Termoenergetica si Energetica Servicii Bucuresti, care vor prelua activitatea RADET, serviciul public fiind delegat catre acestea. infiintarea companiilor a fost votata si data trecuta, insa hotararile puteau fi anulate deoarece un consilier general PSD si-a votat fiica in consiliul de administratie a uneia dintre companii.

Sectoarele economice din Romania care vor fi impactate negativ de Brexit

Suntem in continuare in asteptarea unui acord pe ultima suta de metri care sa permita evitarea unui Brexit dezorganizat la 29 martie 2019, amintesc analistii Euler Hermes. Ei sunt de parere ca acesta poate imbraca forma ratificarii unui acord Brexit revizuit de Parlamentul Regatului Unit la data de 14 februarie sau putin dupa aceasta data si a unei prelungiri a Articolului 50 pana in iulie sau decembrie 2019.

Judecatorii din Consiliul Superior al Magistraturii ii cheama la dialog pe magistratii care vor sa mearga sa protesteze la Bruxelles

Sectia pentru judecatori a CSM ii cheama la discutii pe magistratii care protesteaza, nemultumiti de Ordonanta 7, inclusiv pe cei 30 de judecatori si procurori care au anuntat ca vor protesta in 4 aprilie la Bruxelles, in fata sediului Comisiei Europene.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al Berbecului. Nimic nu le merge bine

Pe 20 martie, soarele intra in zodia Berbecului. Aceste trei zodii vor fi afectate grav. HOROSCOP TAUR - Tot ce iti doresti este sa fii singura si lasata in pace. Nu reusesti sa te concentrezi si nu vrei sa.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. isi indeplinesc toate dorintele

Saptamana care tocmai incepe aduce numai bucurie pentru aceste trei zodii. Totul le merge perfect. HOROSCOP RAC- Esti pregatita sa-ti intinzi aripile si sa zbori. Esti gata de noi aventuri. Vrei sa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1903 seconds )