Libnet.ro
UNICEF

16:15

eMag da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Ce sa iei daca nu ai bani de Note 10

Playtech Playtech,
eMag da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Ce sa iei daca nu ai bani de Note 10

Daca vrei sa ai cea mai noua tehnologie la tine in casa atunci trebuie sa fii cu ochii in patru pe oferte si pe reduceri. Ce sa iei daca nu ai bani de Note 10. Samsung si-a prezentat. continuă pe Playtech

eMAG da televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei cu pret ciudat de mic. Galaxy Note 8, mai ieftin decat vechitura pe care o ai tu

EMAG are iar oferte bune la televizoare LG si telefoane Samsung si Huawei. Daca planuiesti sa-ti innoiesti aparatura din casa sau pe cea din buzunar, merita sa arunci o privire pe ofertele celui mai mare magazin online din Romania. Pana si Samsung Galaxy Note 8 a ajuns la un pret foarte accesibil, in ciuda faptului .

6 telefoane Samsung si Huawei cu pret extraordinar de mic. Ce poti cumpara?

Asa cum Samsung si Huawei concureaza mereu pentru diverse pozitii din piata, asa e cazul si pentru aceasta toamna. Va fi lansat pe 7 august Samsung Galaxy Note 10. Huawei, de cealalta.

eMag da telefoane Samsung si Huawei atat de ieftin ca e greu de crezut. Smartphone-uri de la 400 de lei

Daca vrei sa-ti cumperi un telefon la un pret bun trebuie sa fii atent tot timpul la reduceri. De data aceasta poti cumpara smartphone-uri de la 400 de lei. Atunci cand vrei sa-ti cumperi.

Reduceri eMAG la telefoane Samsung. Top 3!

Reduceri la telefoane Samsung: eMAG pune la bataie astazi reduceri de pana la 60 la suta la numeroase produse, printre care si telefoane inteligente. in acest articol gasiti cele mai avantajoase trei oferte la telefoane Samsung de pe emag. ro.

5 telefoane Samsung si Huawei cu preturi mai bune decat o zi de vacanta

Atat Samsung, cat si Huawei vor lansa telefoane noi in aceasta toamna. Cu siguranta vor fi scumpe, asa ca mai bine te orientezi spre ceva ce e deja la reducere. Am cautat cateva modele.

ELCEN, obligata sa vanda energia la pret mai mic decat costul de productie. Aceasta abordare nu poate conduce decat la faliment

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa.

SIERRA QUADRANT: ANRE obliga ELCEN sa vanda energia electrica la pret mai mic decat costul de productie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei obliga ELCEN sa vanda energia termica si electrica la pret mai mic decat costul de productie, fapt care afecteaza semnificativ afacerile ELCEN si poate duce la un singur rezultat - falimentul, afirma Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )