Libnet.ro
UNICEF

20:02

Flanco, profit de patru ori mai mare in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Flanco, profit de patru ori mai mare in 2018

Flanco Retail a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 1,07 miliarde lei, in crestere cu 9% fata de anul precedent, si cu un profit de 21 de milioane lei, de patru ori mai mare comparativ cu 2017. continuă pe Wall-Street Ro

REZULTATE FINANCIARE 2018: Raiffeisen Bank - profit net cu 79% mai mare fata de 2017

Raiffeisen Bank Romania a incheiat anul 2018 cu un profit de 881 milioane de lei echivalentul a 189 milioane de euro), cu 79% mai mult decat in 2017, cand a inregistrat 491 milioane de lei.

Bloomberg: Romania a avut in ianuarie cel mai mare deficit comercial din 2008. Se poate ajunge de la rau la teribil

Deficitul comercial al Romaniei a explodat, in ianuarie, inregistrand o crestere de 62%, la 1,25 miliarde euro, iar Bloomberg noteaza ca acesta este cel mai mare deficit de la criza din 2008.

Cum au salvat romanii Asiei cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din tara. La vietnamezi nu exista Nu se poate!

Cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din Romania a recurs de la inceputul lunii martie la o solutie de criza pentru a putea onora comenzile: a importat 50 de muncitori dinVietnam. in Romania, lucreaza acum 1. 600 de vietnamezi, iar povestile lor sunt foarte asemanatoare cu cele ale romanilor plecati sa munceasca in Vest.

FOTO Ronaldo e mai mare ca Simeone: Gestul prin care portughezul si-a celebrat golul trei a facut inconjurul lumii

In decurs de 20 de zile, lumea fotbalului a trecut de la a admira dimensiunea mingilor lui Diego Simeone la cele ale lui Cristiano Ronaldo. Iar verdictul e definitiv: Portughezul e mai mare!.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Laserul de la Magurele a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Guvernul organizeaza, astazi, un eveniment pentru a marca aceasta premiera mondiala.

Testul final la Magurele, la cel mai mare laser din lume

Este ziua cea mare pentru specialistii de la Magurele. Astazi vor face testul final al laserului, dupa ce in urma cu o saptamana acesta a atins cea mai mare putere din lume - 10 PetaWatts, adica 10% din.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

Prezenta la vot de 99,99% in alegerile parlamentare nord-coreene, mai mare decat in urma cu cinci ani

Prezenta in alegerile legislative din weekend, in care alegatorii nord-coreeni au putut vota pentru un singur candidat a fost de 99,99%, mai mare fata de cea la scrutinul precedent, de 99,97%, scrie presa oficiala nord-coreeana, relateaza AFP.

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3008 seconds )