Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul tren pe baza de hidrogen din lume a intrat n circulatie n Germania

Hotnews Hotnews,
 Primul tren pe baza de hidrogen din lume a intrat n circulatie n Germania

Cei care calatoresc in mod regulat cu trenul vor avea oportunitatea de a testa primul tren pe baza de hidrogen din lume, achizitionat de Germania in incercarea de a reduce cat mai mult folosirea traditionalelor motoare diesel. in loc de fum, trenul pe baza de hidrogen produce doar apa, transmiteDW. continuă pe Hotnews

Germania: A intrat in circulatie primul tren pe baza de hidrogen din lume

In incercarea de a reduce cat mai mult folosirea traditionalelor motoare diesel, Germania a achizitionat si a pus in circulatie primul tren pe baza de hidrogen din lume, care ,in loc de fum, produce doar.

FOTO VIDEO Primul tren cu hidrogen din lume a inceput sa circule de luni in Germania

Germania a lansat luni primul tren de pasageri alimentat cu hidrogen din lume, lucru care semnaleaza startul unei potentiale inlocuiri a trenurilor diesel poluante cu o tehnologie mai ieftina, dar mai ecologica, scrie The Guardian.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Faze tari:Un parasutist era sa intre n coliziune cu o pasare. Manevra care i-a salvat viata;Locul din lume unde se vorbesc peste 800 de limbi straine; Un pui de panda rosu a fost prezentat cu mndrie de o gradina zoologica

Cum a reusit o femeie din Grecia Antica sa devina maestra unei meserii dominate de barbati. Olaritul in Grecia Antica era o profesie dominata de barbati, insa in urma cu 3. 000 de ani o femeie din insula Creta a devenit singura femeie specializata in olarit din Antichitate. S-a imbracat cu 49 kilograme de albine. A fost cat pe ce sa intre in Cartea Recordurilor Guinness! Zuhair Amin Fattani din Arabia Saudita s-a filmat in timp ce a imblanzit un intreg roi de albine. Apicultorul care este membru fondator al organizatiei crescatorilor sauditi de albine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )