Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania si 5G: anuntul presedintelui Iohannis care complica lucrurile

Playtech Playtech,
Romania si 5G: anuntul presedintelui Iohannis care complica lucrurile

Romania se pregateste sa treaca la noua tehnologie 5G, dar lucrurile nu-s atat de simple precum par. Licitatia pentru 5G a fost amanata. Iar presedintele Klaus Iohannis intervine in. continuă pe Playtech

Ce salariu avea Madalina Dobrovolschi in functia de purtator de cuvant al presedintelui Iohannis

Madalina Dobrovolschi, care si-a dat demisia din functia de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, avea un salariu mai mic de 6. 000 de lei pe luna, conform declaratiei sale de avere.

Purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis a demisionat. Madalina Dobrovolschi: Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala

Madalina Dobrovolschi a demisionat miercuri din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a detinut pozitia timp de 3 ani. Madalina Dobrovolschi a fost numita purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis in august 2016.

Purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis si-a dat demisia

Madalina Dobrovolschi a demisionat miercuri din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a detinut pozitia timp de trei ani, adica din august 2016. Dobrovolschi o inlocuise in 2016 pe Tatiana Niculescu-Bran.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )