Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul oraselor smart din Romania: Bucurestiul sta prost in comparatie cu Cluj-Napoca sau Alba-Iulia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul oraselor smart din Romania: Bucurestiul sta prost in comparatie cu Cluj-Napoca sau Alba-Iulia

Integratorul de solutii inteligente la cheie Vegacomp Consulting intra in cel de-al treilea an in care prezinta radiografia proiectelor Smart City din Romania, iar raportul lunii iunie 2020 aduce, pe lista, 594 de initiative aflate in stadiul de. continuă pe Wall-Street Ro

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buza

Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buzau

ACTUALIZARE - Green Weee: A fost afectata doar o mica parte a platformei de depozitare exterioara --- Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Top 10 licee din Romania. Cate dintre acestea sunt din Bucuresti?

Topul liceelor din tara si din Capitala ii poate ajuta pe elevii care tocmai au aflat notele la examenul de Evaluare Nationala sa isi faca o idee despre unitatea de invatamant pe care isi doresc sa o urmeze.

Pandemia din Romania, in cele mai importante statistici: cum intram in valul doi

Daca nu era evident din cifrele obtinute in ultimele saptamani, relaxarea masurilor de preventie a dus la o explozie a numarului de cazuri in Romania. Situatia de acum este similara cu.

Cele mai mari amenzi din ultima perioada nu au legatura cu pandemia: service-urile auto din Romania, ingropate

Nu este foarte clar daca miscarea de trupe din ultimele saptamani are legatura cu nevoia disperata de bani la bugetul de stat, dar foarte multe service-uri auto din Romania au fost.

Se scumpesc benzina si motorina. Preturile carburantilor din Romania, comparate cu cele din restul lumii

In prima parte a perioadei de pandemie de COVID-19, preturile la carburanti au scazut drastic. Bucuria soferilor insa, incepe sa se naruie, odata cu relaxarea masurilor de izolare. Traficul din oras.

Cel mai varstnic infractor din Romania este o babuta de 80 de ani. De ce vor politistii sa puna mana pe ea

Cel mai varstnic infractor dat in urmarire generala in Romania este o femeie in varsta de 80 de ani, care a fost condamnata deja la un an si jumatate de inchisoare de Tribunalul din Suceava, pentru furturi din magazine. Magazinele Lidl si Profi se afla printre partile civile la proces.

Avertisment nou pentru bolnavii de coronavirus din Romania: ce se intampla cu asimptomaticii

Din cauza cresterii semnificative a numarului de cazuri de coronavirus inregistrate in Romania, autoritatile cauta solutii pentru eliberarea paturilor de spital. Pana de curand, o.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )