Libnet.ro
UNICEF

11:00

2019, anul in care antreprenorii vor concura mai mult pentru fonduri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2019, anul in care antreprenorii vor concura mai mult pentru fonduri

Inceputul unui nou an este un prilej bun pentru a aduce in discutie trendurile din tehnologie care vor domina viitorul. Samsung a rugat cativa oameni din cadrul Samsung Next sa vorbeasca despre previziunile lor in ceea ce priveste avansul tehnologiei,. continuă pe Wall-Street Ro

Dieta care te mentine supla mai mult de trei ani. Slabesti chiar si noua kilograme in doua saptamani

Scapi de 9 kilograme in doua saptamani daca urmezi ca la carte dieta ce poarta numele fizicianului german Max Planck. Desi denumirea e celebra, dieta nu a fost elaborata nici de castigatorul premiului.

O ora de somn in plus poate face diferenta? Patru motive surprinzatoare pentru care ar trebui sa dormim mai mult

O ora de somn in plus poate face diferenta in viata noastra? Mai mult decat ne putem imagina, sunt de parere expertii. Studiile facute pana acum arata ca diferenta in plus sau in minus poate influenta sanatatea, dispozitia, greutatea si chiar viata sexuala.

Mersul la concerte te face sa traiesti mai mult

Conform unui studiu efectuat in Marea Britanie, mersul la concerte te poate ajuta sa traiesti mai mult! Oamenii de stiinta declara ca doar 20 de minute la un concert: pot duce la o crestere de pana la.

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

INS: Inflatie de 3,3% in 2018! Ce preturi au crescut cel mai mult anul trecut?

Anul 2018 s-a incheiat cu o inflatie anuala de 3,3%, dupa ce in timpul anului a atins un varf de 5,4% mai - iunie). Scumpiri semnificative s-au inregistrat anul trecut la cartofi, cu aproape 40%, si gaze naturale, cu 16%. In schimb, ouale s-au.

Parintii nu vor mai putea da mai mult de trei nume copiilor! Vezi in ce conditii pot fi anulate certificatele de casatorie, dar si alte propuneri noi din Parlament

Parintii nu vor putea da mai mult de trei prenume copiilor, iar certificatele de casatorie plastifiate vor fi considerate nule, potrivit unui proiect de lege din Parlament, anunta profit. ro. Ba mai mult, cele.

Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open. Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot.

Klaus Iohannis, despre candidatura lui Ciolos: A fost mai mult decat o sustinere. E bine sa fie mai multi candidati

Presedintele Klaus Iohannis recunoaste ca obisnuieste sa comunice cu partidele. Voi colabora cu pregatirea campaniei alaturi de PNL, asa cum se cuvine. Lupta pe care o duce Opozitia cu Puterea e .

Romnul care i-a tradus discursul lui Donald Tusk: N-a avut nici macar o zi la dispozitie sa nvete sa-l citeasca. Daca avea mai mult, lumea ar fi crezut ca stie romneste

Cel care a tradus in romaneste discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk este Dan Marasescu, seful Unitatii de Traducere in Limba Romana de la Consiliul Uniunii Europene. intr-un interviu pentru HotNews. ro, traducatorul a spus ca a lucrat la discursul presedintelui Donald Tusk cu o zi inainte ca acesta sa-l rosteasca la Ateneul Roman si ca acesta a avut numai cateva ore la dispozitie ca sa invete sa-l citeasca.

Tara care sta pe mai mult petrol decat credea. Rezervele sunt uriase

Arabia Saudita, cel mai important membru al Organizatiei Statelor Exportatoare de Petrol, a anuntat ca rezervele sale de petrol, care la nivel mondial ocupa locul al doilea dupa cele ale Venezuelei, sunt mai mari.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )