Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum pot magazinele online din Romania sa vanda pe Amazon sau eBay

Playtech Playtech,
Cum pot magazinele online din Romania sa vanda pe Amazon sau eBay

Piata de desfacere din Romania este una destul de mica atunci cand o compari cu cea din SUA sau Germania. Datorita tehnologiei, magazinele online locale nu sunt limitate la a vinde doar in Romania, ci pot vinde pe platforme uriase ca Amazon, eBay sau Walmart. Blugento, companie clujeana specializata in furnizarea de solutii de ecommerce []. continuă pe Playtech

Microbuz si autoturism din Romania, implicate intr-un accident grav in Austria: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa ce un microbuz si un autoturism inmatriculate in Romania au intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din Austria, informeaza presa a.

Acoperisul noului stadion de 20 de milioane de euro din Romania s-a crapat inainte de inaugurare

Noul stadion al Pandurilor inca nu a fost inaugurat, insa a cedat deja in urma ploilor masive din ultima perioada. Autoritatile au investit 20 de milioane de euro pentru noul stadion de la Targu Jiu, iar.

Adrian Gemanaru, omul care a creat singura plaja terapeutica din Romania

Pentru prima data in Romania, persoanele cu nevoi speciale au o plaja terapeutica. Spatiul este unul generos, de doua mii de metri patrati, iar pentru persoanele in scaun cu rotile a fost instalata direct pe ni.

SURSE: Un fost premier a fost audiat la Parchetul General in dosarul inchisorilor CIA din Romania

Fostul premier Adrian Nastase a dat declaratii in fata procurorilor de la Parchetul General in dosarul privin existenta inchisorilor CIA in Romania, potrivit unor surse citate de.

Cele mai bizare locuri din Romania in care sa calatoresti vara asta

De obicei, vacantele le petreci pe plaje indepartate, in munti racorosi sau in orase cu un bogat fond cultural si istoric. Dar ce-ar fi sa te desprinzi putin de ceea ce faci de obicei si sa incerci sa mergi intr-un loc mai bizar? Romania are suficiente locuri mai mult sau mai putin cunoscute unde sa [].

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL, inclusiv in marile orase din Romania! Care este situatia in Bucuresti

Autovehiculele pe motorina nu vor mai circula mult pe soselele din Europa. Mai multe tari de pe batranul continent, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au.

IMM-urile din Romania nu inoveaza, pentru ca inovatia costa

INS: Numarul intreprinderilor inovatoare din tara noastra, in declin * Cristian Parvan, PIAROM: Nu avem o politica de sustinere a inovarii la nivel national Ponderea intreprinderilor inovatoare din tara noastra a scazut cu 2,6 puncte procentuale in perioada 2014-2016, comparativ cu 2012-2014, ajungand la 10,2%, arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS), privind inovatia in intreprinderile din mediul de faceri.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

Carnagiu pe soselele din ROMANIA! Accident GRAV, in urma cu putin timp! A fost activat planul ROSU de interventie

Un accident cumplit a avut loc duminica in judetul Ialomita pe DN 2, la iesirea din Urziceni. in incident au fost implicater doua autoturisme, iar in urma impactului au rezultat sunt 6 victime,.

Evolutia bursei din Romania: Ultimele date privind cotatiile de pe bursa

Evolutia la bursa a DIGI, in mare parte, este corelata cu evolutia generala a bursei. in ultimele 12 luni indicele BET a pierdut aproximativ 4% din valoare. insa fata de 25 Aprilie 2018 este in scadere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )