Libnet.ro
UNICEF

20:15

Paste in era tehnologiei: de ce carnea de miel se vinde mai ieftin pe Facebook

Playtech Playtech,
Paste in era tehnologiei: de ce carnea de miel se vinde mai ieftin pe Facebook

Cu doar cateva zile inainte de Paste, romanii se grabesc sa-si cumpere carne de miel. Ofertele din piete difera de la oras la oras, dar e un singur loc in care carnea de miel are cele mai mici preturi: pe Facebook. Pretul carnii de miel din pietele si magazinele din tara este asemanator cu cel [] . continuă pe Playtech

RETETE DE PASTE: Drob de miel, cea mai tare reteta cu care iti poti impresiona invitatii

MOD PREPARARE Drob RETETE DE PASTE. Maruntaiele si carnea de miel se spala, se taie cuburi si apoi se dau prin robot / masina de tocat carne. Compozitia o punem intr-un catron mai mare peste care .

Cat costa carnea de miel in sapte judete din tara / Preturile raman ridicate pentru ca ciobanii au vandut en-gros firmelor arabe

Pretul carnii de miel din pietele si magazinele din tara este similar cu cel practicat de producatori anul trecut: 20-27 de lei/kilogram. Oferte mai bune se gasesc, insa, pe Facebook, de unde doritorii pot cumpara cu pana la 10 lei mai ieftin kilogramul de carne de miel, noteaza Mediafax.

Netflix, mai ieftin pe mobil. Ce pret ar putea avea in Romania noua varianta de abonament testata de platforma

Platforma Netflix testeaza o noua varianta de abonament pentru Romania, abonare care ar putea fi mai ieftina pe mobil si smartphone.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )