Libnet.ro
UNICEF

08:30

Recunoastere faciala pe Aeroportul Otopeni: cat mai dureaza alinierea la standarde internationale

Playtech Playtech,
Recunoastere faciala pe Aeroportul Otopeni: cat mai dureaza alinierea la standarde internationale

Implementarea unor sisteme de recunoastere faciala a fost confirmata pentru Aeroportul Otopeni. Sistemul din interiorul aeroportului va fi completat de un mecanism de scanare a masinilor din parcare. La fel ca in cazul majoritatii aeroporturilor din occident, oficialitatile de la Henri Coanda au confirmat intarirea securitatii la principalul aeroport din tara. Cu ajutorul tehnologiei de [] . continuă pe Playtech

Cu ce sisteme de recunoastere faciala vor fi supravegheati pasagerii pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti isiretehnologizeaza si extinde sistemul de supraveghere video care va contine si solutie de recunoastere faciala Face Recognition), precum si una de video analiza inteligenta Intelligent Video Analysis).

Calatorii de pe Otopeni vor fi supravegheati cu un sistem de recunoastere faciala

UTI Grup a castigat licitatia pentru realizarea lucrarilor de modernizare, retehnologizare si extindere a sistemului de supraveghere video al Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si va incasa 4,675.

Planurile Emiratelor Arabe in Romania. Printre companiile vizate se numara Tarom si aeroportul Otopeni

In urma vizitei de lucru pe care Viorica Dancila a facut-o in Emiratele Arabe Unite s-au incheiat mai multe memorandumuri care vizeaza intarirea parteneriatelor dintre cele doua tari. Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite in Romania, Excelenta S dr. Ahmed Abdullah Bin Saeed Al Matrooshi, a enutat cateva dintre ele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )