Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ai supravietuit fara sa stii celui mai trist an din ultimul deceniu

Playtech Playtech,
Ai supravietuit fara sa stii celui mai trist an din ultimul deceniu

Anul 2017 nu a fost cel mai fericit din ultimul deceniu, conform unui studiu care s-a concentrat asupra emotiilor umane. in pofida dezvoltarii tehnologiei si a avansurilor medicale, oamenii sunt. continuă pe Playtech

Cel putin 30 de persoane au murit in Filipine din cauza celui mai puternic uragan din acest an

Taifunul Mangkhut, cel mai violent din acest an, a provocat moartea a cel putin 30 de persoane, sambata, in Filipine, au anuntat autoritatile locale, modificand bilantul initial de 25 de decese, relateaza AFP.

Cel putin 49 de persoane au murit in Filipine din cauza celui mai puternic uragan din acest an

Taifunul Mangkhut, cel mai violent din acest an, a provocat moartea a cel putin 49 de persoane, sambata, in Filipine, au anuntat autoritatile locale, modificand bilantul initial de 30 de decese, relateaza AFP.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Oana Lis, in hohote de plans, tocmai a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac.

FOTO VIDEO Secretul celui mai gustos bulz, dezvaluit la Ravasitul Oilor, in Runcu

Cea mai veche traditie in organizarea targului anual de ravasitul oilor are loc in comuna Runcu, din judetul Dambovita. Ciobanii se intalnesc in a treia saptamana din luna septembrie la evenimentul care mai este numic si transhumanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )