Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Cum arata prima reclama din lume al carei scenariu a fost scris de inteligenta artificiala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata prima reclama din lume al carei scenariu a fost scris de inteligenta artificiala

Inteligenta artificiala este una dintre cele mai folosite sintagme in domeniul tehnologiei, in ultimii ani, un adevarat buzzword care a fost preluat si atribuit multor produse, pentru a le face mai atragatoare pentru potenialii clienti. continuă pe Adevărul

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

18 noiembrie - Bucuresti. Fotografii cu prima zapada din aceasta iarna

Fotograful Dragos Asaftei a surprins duminica noapte prima zapada din aceasta iarna pe strazile din Bucuresti. Mi-am facut deja un obicei din a iesi in miez de noapte, pe parcursul primelor ninsori din.

Facebook si Instagram au cazut in mai multe parti din lume

Facebook si Instagram au probleme, cu useri care raporteaza ca paginile principale ale celor doua platforme arata un mesaj de tipul serviciu indisponibil. Caderi au fost raportate marti dupa-amiaza in.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, in urcare

Pietele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, in pofida incertitudinilor care privesc acordul de iesire a Marii Britanii din UE Brexit).

Tragedie in fotbal! Portarul unei echipe de prima liga din Honduras a fost asasinat

Fotbalul din Honduras este in doliu dupa asasinarea lui Oscar Munguia, portarul echipei de prima liga Club Deportivo Vida, care a fost impuscat mortal duminica, informeaza presa locala. Potrivit cotidianului.

Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan criticaremanierea Guvernului, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a indepartat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozisi i-a pastrat pe ce.

Box: 'Greul' Bogdan Dinu, la prima nfrngere din cariera profesionista

Boxerul roman Bogdan Dinu a fost invins prin KO in repriza a patra de americanul Jarrell Miller intr-un meci pentru titlul interimar WBA-NABA si titlul vacant WBO NABO la categoria grea, sambata, intr-o gala profesionista desfasurata in Kansas Star Arena din Mulvane Kansas/SUA).

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )